Toti romanii se vor imbogatii – In curand orice persoana fizica va putea produce si vinde energie electrica.

Mare anunt, mare : persoanele fizice care produc energie electrica regenerabila o vor putea vinde in reteaua electrica. Adica daca ai panouri solare sau vreo morisca care face curent electric il poti vinde. Conditia e sa nu produci mai mult de 100 KW. Deci daca vrei sa te imbogatesti te apuci de crescut hamsteri, soareci si alte vietati care pot fi pusi la alergat pentru a produce curent electric. Sau chiar tu in loc sa mergi la sala te urci pe o bicicleta usor modificata si dai la pedale. Eu zic ca in scurt timp vom exporta energie electrica, poate asa salvam si noi economia.

Legea cu pricina intra in vigoare din primavara, cel putin aceasta e promisiunea. Cat despre facut afaceri, nici nu se pune problema :), nu toti romanii pot fi ,,baieti destepti” 🙂 . O astfel de practica exista de mult in tarile europene, suntem si noi obligati sa o aplicam. Nu este un lucru rau, clar va fi un avantaj. Aceasta reglementare ar scoate din cheltuiala ,,depozitul ” de curent electric, adica acumulatorii care sunt scumpi si foarte limitati.

Cu alte cuvinte atunci cand produci curent dar nu ai nevoie sa il folosesti, il introduci in retea, iar pe final te compensezi cu cei de la electrica.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.