Topul celor mai cool ghiozdane pentru fete

Topul celor mai cool ghiozdane pentru fete

Indiferent că folosește un rucsac la școală, la facultate sau la plimbare, e perfect normal ca o fată să nu se mulțumească cu puțin. Bineînțeles, aspectul este printre cele mai importante lucruri pe care doamnele și domnișoarele le au în vedere la alegerea lor. Aceste ghiozdane de fete vor spune multe despre stilul lor personal, așa că ele nu pot arăta oricum.

Însă, la fel de important este și materialul din care sunt confecționate și care descrie durabilitatea lor. Modul în care sunt realizate și dispuse bretelele, alături de brand și capacitatea acestora, vor fi alte aspecte ce vor sta la baza unei achiziții perfecte. Urmărind aceste aspecte, în rândurile următoare se găsește un top al celor mai cool ghiozdane pentru fete.

Ghiozdan Puma Phase JR

Puma Phase JR este un ghiozdan perfect pentru fetele feminine care vor un ghiozdan practic de zi cu zi, ideal pentru a-l purta oriunde. Culorile sale simpatice se asortează perfect cu personalitatea lor jucăușă, iar spațiul generos de depozitare le oferă posibilitatea de a lua cu ele pretutindeni tot ceea ce au nevoie.

Ghiozdan Under Armour Favorite

Under Amour Favorite face parte din seria ghiozdanelor cool pentru fete având un aspect minimalist potrivit tuturor fetelor încrezătoare. Rucsacul este confecționat din poliester rezistent la umiditate, iar mânerele ergonomice nu pun presiune pe umeri astfel încât transportul articolelor necesare să nu producă tensiuni la nivelul coloanei vertebrale. De asemenea, acest rucsac se potrivește în orice circumstanțe, atât la școală, cât și la o plimbare în oraș.

Ghiozdan Adidas Linear Classic

Adidas Linear Classic e recomandat atât pentru elevi și studenți, cât și pentru fetele care merg în călătorii diverse și vor să-și transporte confortabil toate cele necesare. Această colecție de ghiozdane pentru fete este foarte încăpătoare, fabricată din material rezistent ce poate fi igienizat cu ușurință chiar și la mașina de spălat. Culoarea frumoasă scoate ușor în evidență orice ținută, chiar și pe cele mai banale.

Ghiozdan Nike Printed JR

Pentru fetele îndrăznețe, cei de la Nike au scos un nou model de ghiozdan care le oferă posibilitatea de a experimenta cât mai multe senzații. Rucsacul este prevăzut și cu buzunare laterale, precum și cu o gentuță de depozitare detașabilă în care se pot adăuga, de exemplu, instrumente de scris sau alte lucruri utile pe care o fată are nevoie să le aibă mereu la îndemână în timpul călătoriilor sale.

Ghiozdan Nike Brasilia JDI Mini JR

O abordare perfectă pentru mers în parc, în vacanțe, dar și în zeci de alte situații, e Nike Brasilia JDI Mini. Numele său poate fi înșelător la o primă privire căci, Brasilia Mini nu e nicicum un rucsac mic și neîncăpător. Dimpotrivă! Are dimensiuni ideale încât să poată depozita o mulțime de lucruri esențiale. Designul este unul modern, potrivit oricărui stil, și dispune de mai multe compartimente de depozitare cu ajutorul cărora fetele se pot organiza facil.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva modele de rucsace pentru fete potrivite la orice vârstă, oriunde și oricând. Calitatea superioară a materialelor le conferă o durabilitate și o fiabilitate sporită, fiind inclusiv o alegere excelentă când vine vorba de un cadou practic și util pentru fete.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.