Top filme 2011

Anul 2011 a fost un an plin pentru industria cinematografica. Putem vorbi de recorduri in ceea ce priveste audienta unor pelicule, precum si recorduri in ceea ce priveste incasarile.
Iata topul celor mai vizionate filme in 2011 :

Primul loc este ocupat Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, ( Harry Potter si Talismanele Mortii). Bunicel filmul, pe gustul meu si a altora din moment ce este pe primul loc.

Locul doi este ocupat de : Transformers ,, Dark of the Moon”, acest film mie personal nu mi-a placut, dar altii se pare ca au alte pareri.

Locul trei Pirates of the Caribbean ,, On Stranger Tides „, (Piratii din Caraibe ,, Pe ape si mai tulburi” ), interesant filmul, desi mai tot timpul prima serie este cea mai buna. Eu inclin sa cred ca merita locul trei, chiar locul doi daca as alege eu.

6 comments

  1. Harry Potter est un film dragut,si aceasta ultima serie se pare ca s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.Merita locul.

  2. Topul meu este oarecum altul/altfel, din el nelipsind filme precum In Time sau o animatie a carui nume nu mi-l aduc acum aminte … Revin cand „pleaca” lapsusul ­čśÇ

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.