Top cele mai lipicioase carti in 2017

Si cartile pot fi lipicioase, si nu e vorba de vreo lucrare stiintifica scrisa pe genunchi, peste care s-a lacrimat si au curs mucii la Poarta Alba. Cartile lipicioase din 2017 au substanta si autori pe masura. Iar cel mai important aspect, primele carti din topul acesta au autori romani.

Pe locul I cea mai lipicioasa carte ,,444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara „. Aceasta este cea mai furata carte din librarii. Pur si simplu s-a lipit de mana celor care o atingeau. O mai fost unii care o plateau, dar si multi care incercau sa faca pe David Copperfield. Pe locul II ,, Intoarecere in secolul 21 ” de Ioana Parvulescu. Iar medalia de bronz merge la hotii care s-au ,, lipit ” de ,, Maseurul orb ” de Catalin Dorian Florescu.

Ma bucur ca se citeste si mai ales ca se citesc autori romani. Insa sunt socat ca se fura carti. Da, stiu de-a lungul timpului s-au furat de toate, de la moaste la piese de la trenuri in miscare. Dar totusi speram, si sper ca cei care deschid o carte, sunt mai cizelati, mai civilizati, onesti. Ca doar citesc, invata, iau doar partea buna din ceea ce ne ofera viata. Daca totusi nu iti permiti o carte, cauta sa imprumuti. Sau rupi si tu din banii de tigari, contravaloarea a 2-3 pachete acolo. Ca nu ii un capat de lume.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.