zambesc.com RSS Feed

Timisoara in pericol

Nu vin rusii sau tatarii, nici macar refugiatii sirieni. Si totusi Timisoara a primit ieri cea mai mare si periculoasa amenintare de cand exista orasul.

Timisoara nu mai are nici o scapare, greierasul pletos mai vrea un mandat. Si nu e vorba de mandat de arestare pentru prostie excesiva, ci un mandat nou la primarie. Da, primarul diliu de la Timisoara mai vrea o tura la primarie. Apartent omul parea inofensiv, dar ne-a demonstrat deja ca poate fi periculos. Este extrem de alergic la natura, nu suporta spatiile verzi, nu suporta Timisoara. Vrea altceva, palmieri, zebre, desert. In consecinta m-am apucat sa ii caut altceva de facut domnului Robu. Dupa cateva cautari am gasit cateva posturi libere care s-ar putea sa il incante pe domn profesor :

– un sat din Africa este dispus sa il angajeze pe domnul Robu pe post de ,, baba care se piaptana cand satul arde ”, ca doar primarul Timisoarei are experienta in domeniu.

– o companie africana este disponibila sa il angajeze ca specialist in frecat elicea avioanelor care sunt in zbor.

– o firma fantoma este gata sa il angajeze pe domnul Robu la defrisat ilegal padurile, ca doar a demonstrat cu varf si indesat cat este de capabil.

– Asociatia Surdomutilor din Somalia este interesata de calitatile muzicale ale domnului primar, vor 30 de concerte in direct si inregistrat, domnul Robu si chitara.

– cel mai mare pictor rus care a murit la nastere este gata sa ii ofere domnului Robu un milion de ruble pentru o ora de pozat nud.

In concluzie, domn profesor masele va vor ……Dar in alta parte. Lasati Timisoara in pace, a fost destula nebunie si prostie. Hai sa avem bunul simt si sa ne oprim. Timisoara merita macar atat din partea ta, fa si tu un bine cat esti primar. Lasa-ne….

, , ,
Un Comentariu
  1. Raluca :

    A zis pe data de 6 octombrie, 2015

    Haha laughing
    Foarte fain articolul, cu siguranta unul din acele posturi i-ar prii mai bine domnului primar decat postul pe care si-l doreste acesta. Nu eram la curent cu faptele acestuia pana acum, insa am citit cate ceva, eu sper sa nu vorbeasca serios cand zice ca intetioneaza sa obtina mandatul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*