zambesc.com RSS Feed

The Twilight Saga – Eclipse

Am fost aseara sa vad a treia parte din saga Twilight: Eclipse. Enervant film.
Enervant pentru ca, personajul (feminim) principal, pe numele ei Bella Swan, e o zdreanta. Il iubeste pe unu, il tine in brate, il saruta, apoi merge la celalalt, il iubeste si pe ala, se saruta si cu el…
Nu se mai decide o data.

Primul film mi-a placut, a fost ceva nou si interesant. Avea actiune, romantism, fantezie, chestii. Si partea a doua a fost interesanta, putin mai multa actiune, apar si lupii in peisaj, dramatism.
Dar in a treia parte deja au inceput sa o lalaie aiurea. Sa se decida o data pe cine iubeste. Si sa ia o decizie: vrea sau nu sa fie vampir.

Si nu, nici in filmul asta nu fac sex. Chiar daca circula zvonul asta.

, , ,
7 Comentarii
 1. draqoasa :

  A zis pe data de 4 iulie, 2010

  Nu ai inteles mesaju’ din partea asta! big grin
  Vampiru a plecat cu familia lui departe de orasul asta … intr-o zona izolata ptr perioada eclipsei de luna … deoarece dusmanii lor (vampirii rai) sunt devastatori in perioada asta … si vor sa ii distruga!
  Faza cu fata e ceva de genu „Nu-ti lasa femeia nesupravegheata big grin” … Nu o putea lua cu el! Si fata s-a hotarat! Va fi vampira cand va termina liceul! tongue in partea a 4-a va fi faza ca ea va fi insarcinata big grin

  Se simtea fata vulnerabila! ce sa ii faci !

  Citeste cartea si ai sa afli mai mult decat in film big grin

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 5 iulie, 2010

  Nu plecase nicaieri, era la 10 metri de ea. Si ea a sarit in bratele altuia.

 3. maya :

  A zis pe data de 7 iulie, 2010

  poate vampirii nu pot thinking

  de asta o fi ea indecisa

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 7 iulie, 2010

  E o varianta si asta. Ca na, ei nu au sangeeeeeee.

 5. Raul :

  A zis pe data de 7 iulie, 2010

  Cel mai frumos film!

 6. rodica :

  A zis pe data de 13 iulie, 2010

  deci pe bune.. mai urmariti o data toate 3 filmele.. ca sunteti praflaughingoh go on.. si va recomand sa cititi si cartile ca nu va strik niste cultura in plus. da fata d emai sus are dreptate oin a 4 fac cei doi sex.. si bella va ramine insarcinata. va avea o fetitza pe care o va chema rennesme va avea puteri de vampir dar totusi ii va curge sange prin vene, iar jacob se va indragostii de aceasta fiinta si oo va astepta sa creasca(ea se dezvolta ff repede din cauza faptului ca e jumate vampir) .. si pe bune.. filmu e prea tare.. asta e pref meu. daca stiti sa apreciatzi cu adevarat arta filmului ar trebui sa fiti incantati.. si ultima parte va fi senzationala. va garantez.big grin

 7. Hailei :

  A zis pe data de 17 iulie, 2010

  Rodica… In lumea civilizata, astea se cheama spoilers si se fac doar cu un anunt inainte sau nu se fac deloc. Eu am citit cartile si stiu ce se va intampla, dar pentru cine nu a facut-o, poate fi destul de neplacut sa vada ce ai scris tu aici.
  In alta ordine de idei, mi-au placut si cartile si filmele (al doilea mai putin, dar in fine). Insa sa nu exageram.. „cultura”? Sunt carti si filme usurele, pentru relaxare, nu pentru cultura……….


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*