Tari care suporta terorismul

Momentan, pe lista oficiala, sunt 4 tari care suporta sustin terorismul: Cuba, Iran, Sudan, Syria.
Asta in caz ca va planificati o vacanta si nu stiti ce tari sa eliminati din start.

10 comments

 1. Pe lista mai putem adauga Japonia si Libia, asta daca nu vrem senzatii tari neromanesti!

 2. esti sigur ca nu voiai sa scrii sustin? Ca si eu suport terorismul, ca nu am incotro, nu pot schimba dar nu cred ca la asta se referea „to support”

 3. Nici prin cap nu ne poate trece cate tari sustin terorismul. Si mai mult de atat, chiar aceste tari au teroristi care controleaza manipularea in lume. De exemplu atentatele 11 septembrie…cred ca stie deja lumea ce s-a intamplat acolo. Sunt enorm de multe interese…si pt aceste interese orice tara sacrifica chiar si proprii oameni. Asta e lumea in care traim.

  Cu stima,
  Silviu Valentin Mocanu
  Asa cum s-a mai comentat, Pamantul a mai trecut prin fazele acestea…numai ca acum este cu totul alta problema si anume: Manipularea in masa a oamenilor…sa sperie cat mai mult…pt pregatirea deja cunoscutei New World Worder.

  O zi placuta in continuare
  Cu stima,
  Silviu Valentin Mocanu
  http://slv540.wordpress.com

 4. Asta cu terorismul sa stii ca oricum este o chestie foaaaaaarte relativa. Depinde din ce punct de vedere privesti. Ce intelegi prin terorism? Un grup mai mic sau mai mare de oameni care lupta cu propriile arme pentru ideile lor?

  In ceea ce priveste Cuba, sa stii ca cel putin din punct de vedere al turistilor care au fost acolo nu prea am auzit reactii de genul: teroristi, comunisti, etc

 5. mi-ai adus aminte de Avatar, faza cu sagetile infipte in roata buldozerului : „we will fight terror with terror „…americanii astia sint jalnici…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.