Targul de antichitati Negreni 2015

Targul de la Negreni judetul Cluj este cu siguranta cel mai mare targ din tara si probabil cel mai mare din Europa de Est……Rectific, cel mai mare targ, dupa targul de la Sfanta Parascheva si targul de la Manastirea Prislop Arsenie Boca. Imi place sa ii spun targ de antichitati, desi ,, zona” antichitatilor este desfasurata pe circa 40% din suprafata targului de la Negreni.

targ negreni 2015

Comerciantii de haine ,, purtate da curate ” detin suprematia. Pana la urma acestea sunt targurile din zilele noastre, e bine si asa. Tot acest ghiveci de comercianti fac ca targul sa aibe atat frisca cat si sare. Daca doriti sa participati la Targul de la Negreni o puteti face maine si poimaine, sau la anul. Desi vremea nu e tocmai de targ, va recomand sa-l vizitati. Comerciantii sigur vor fi pe baricade indiferent daca ploua sau ninge.

Ce puteti cumpara la Targul de la Negreni 2015 ?

Obiecte vechi si foarte vechi. Mobilier de colectie, ceramica, obiecte decorative, unele unice pentru Romania. Incepand de la sobe fabricate in 1700 si terminand cu roti de caruta facute pe vremea bunicilor. Carti vechi, monede, obiecte decorative, sau accesorii ce amintesc de primul razboi mondial sau de al doilea. Haine traditionale, covoare vechi, ba chiar si un cazan pentru fiert tuica , puteti gasi la Negreni.

antichitati negreni

negreni cluj

Intr-un cuvant mai de toate, la care evident putem adauga colectia vestimentara purtata dar curata 1970 – 2015.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.