Sweetlime agentia care iti recomanda sa zambesti, chiar daca o faci de sub tramvai

Ieri seara s-a nimerit sa particip la o sedinta/intrunire/intalnire, sau ce o fi fost a unor chiriasi dintr-un centru comercial. Motivul intalnirii, noua agentie care se ocupa de imagine, a dorit sa comunice/planuiasca, noua strategie de comunicare. Ma asteptam sa vad/aud, cateva idei sclipitoare, chiar daca ar fi fost copiate/inspirate de la altii. Insa nu a fost deloc asa, agentia….cam pulbere, fara sa supar/jignesc, asta e realitatea actuala.

Tot timpul am apreciat tineretea, insa de data aceasta parca totul era creat si adresat celor de la gradinita. Nici o idee, nimic sclipitor, o prezentare a ceea ce inseamna facebook. O prezentare care probabil ar face-o mamaie din Cucuietii din deal unor vecine care nu au curent, tv si altele. Multe momente de film mut si intrebari fara raspuns.

Situatia din respectivul centru comercial nu e una roza. Adica e nevoie imediata de promovare eficienta si ieftina. Orientata direct la tinta cu rezultate concrete si imediate. Insa nici vorba de o discutie pe aceasta tema, iar de o astfel de strategie nici pomeneala. Din pacate cam asta e situatia in cazul a peste 90% din firmele care se vor specialiste in comunicare si alte cele. Nu e vorba de o situatie izolata, e complicat sa gasesti in ziua de astazi o firma care sa isi faca treaba. Ba mai rau, unii chiar se cred super specialisti, iar pe client il considera incapabil sa inteleaga ce ,, minuni” stiu ei sa faca.

In concluzie de aceasta data Sweetlime iti recomada sa fii creativ si sa zambesti..Si astfel vei avea vanzari mai mari. Cui naiba sa ii zambesti ? Ma intreb eu, cand traficul pe respectivul centru comercial e in coma… Poate data viitoare vor veni cu altceva . Un eveniment gen ,, Seara zombie ” ar veni manusa.. Asa ar intelege si comerciantii de ce nu au rezultate ­čÖé .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.