Spionii exista

Pentru mine spionii sunt personaje de film, nimic mai mult, dar astazi am avut parte de o surpriza. Am fost si eu printre ce spionati, deci daca te spioneaza cineva inseamna ca esti important..:D…nici chiar asa, dar pe aproape. In firma in care muncesc s-au produs cateva modificari importante in ultimul timp, dar cele mai importante decizii urmau sa fie luate dupa sedinta restransa de astazi la care am participat si eu. Unul dintre colegi care insa nu era invitat la sedinta, a fost totusi ,, prezent” prin intermediul laptopului sau care era pus pe inregistrat. Lucru a fost descoperit chiar de actionarul principal pe la sfarsitul sedintei, adica dupa circa trei ore.

Depistarea a fost facuta din prost noroc, pur si simplu i s-a parut dubios ca laptopul nu era complet inchis fiind lasat ,, cascat ” in geanta deschisa. Am ramas perplex…, pana unde pot ajunge unii. In general in firma in care lucrez discutiile sunt libere si directe, insa altii vor mai mult,…si pana la urma chiar obtin….Adica spionul a fost concediat.

10 comments

  1. Pe mine nu ma mira! Oameni frustrati si limitati! E plina lumea de acest gen de persoane pe care atat ii duce capul! Merita mai mult din punctul meu de vedere, nu doar concedierea…

  2. Mai exista si asemenea oameni care pur si simplu nu pot sta in banca lor.! sunt curioasa ce ar fi vrut sa obtina..:)

  3. Cand te mananca mai bine te scarpini tu decat sa te scarpine altul. Sa spioneze cu laptop-ul alt ceva nu a gasit si el. Dar l-a dat afara pentru ca a spionat sau pentru prostie?

  4. Din pacat sunt multi la fel. Dar macar a primit ce a meritat si a fost concediat ­čśë

  5. Hmm. … inseaman ca discutati chestii super mega importante in sedinte de va spioneaza oamenii ­čśŤ

  6. Total de acord, ei exista..insa noi suntem prea mici sa observam aceste miscari.

  7. Dap, normal ca exista :)) Pt a’si atinge anumite obiective, stiute doar de ei, acesti „spioni” ai zilelor noastre sunt in stare de orice :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.