zambesc.com RSS Feed

SOS pentru romanii din Italia

Mi-a trimis cineva acum un link sospentruromaniidinitalia.ro si de curiozitate am dat click sa vad despre ce e vorba. Ideea mi se pare cam penibila, insa daca nu aveti ce face probabil ca puteti lasa un comentariu acolo.
Acum e prea tarziu si imi e somn yawn , insa maine stau sa ma uit mai atent pentru ca am impresia ca pe site sunt acceptate numai opiniile „pozitive” si toata lumea ignora multe adevaruri.

, ,
2 Comentarii
  1. cadouri :

    A zis pe data de 13 august, 2008

    Mi se pare trasa de par toata povestea. De ce SOS romanii din Italia si nu SOS romanii din Romania. In Italia sunt discriminati si umiliti se plang ei dar de ce oare au plecat acolo nu pentru ca mureau de foame in Romania?

  2. samsung U600 :

    A zis pe data de 14 august, 2008

    Ok, site-ul nu e cine stie ce. Dar are si aspecte pozitive. De prea mult timp suntem tratati ca fiind un popor din lumea a 3a si suntem catalogati toti din cauza a catorva oameni care incearca in fond sa supravietuiasca.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*