zambesc.com RSS Feed

Soc si groaza, unii se uita la Antena 3

De cateva zile incoace unele posturi tv se tot lauda cu audienta. Pana aici nimic iesit din comun. Insa ce m-a socat a fost pozitia de ,, top” in care se afla Antena 3. Stiam ca haznaua exista, functioneaza, dar nu credeam ca sunt unii care se si uita la asa ceva. In concluzie mai tot pensionarul si cei cu ajutorul social fac ,,terapie” de cateva ori pe zi cu Aneta 3…Pardon Antena 3. De aici si cele 20 si ceva de procente PSD. Traim intr-o tara care se vrea libera, asa ca nu poti sa interzici nimanui sa priveasca la tv. Problema e ca unii au prea mult timp de tv.

Ce sa ii faci, asa e cand esti pe ajutor social, esti ocupat o singura ora pe luna, atunci cand vine postasul. In rest poti sta la tv.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*