zambesc.com RSS Feed

S-a marit gaura, si nu e vorba de o mica dilatare, nu, s-a dublat

Cum era de asteptat avem o gaura cat ,, casa ”. Ba chiar mai mare. Care gaura ? Pai cum care, avem o singura gaura care se dilata non-stop. Gaura de la buget. Dificitul bugetar cica s-a dublat in circa o luna. De la 5,5 la 11,4 miliarde lei. Si asta peste noapte, o fi de la lipsa lu’ Dragnea din peisaj. Ca daca era pe aici, imediat astupa gaura cu cateva flegme de promisiuni aruncate electoratului. Al naibii de lucruri bune ne asteapta in viitor, datorii, peste datorii.

Ce mi se pare mai grav este faptul ca electoratul PSD si telespectatorii de la Antena 3, nu inteleg ce mama naibii se intampla. Ii si vad jubiland si explicand …,, No ati vazut ca Dragnea tinea toate in frau „. Dar poate ne salveaza Tariceanu cu banii de sub saltea pe care I-a mostenit de la matusa lu Nastase.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*