Skateboardul poate dauna sanatatii

Dupa revolutie imi aduc aminte ca au aparut pe la noi skateboarduri si majoritatea copiilor isi doreau unul cu care sa se dea pe trotuarul din fata blocului. Iar eu ma incadram de minune in aceasta majoritate. 😀
Cu toate ca aveam carucior cu rulmenti, patine cu rotile si bicicleta, skateboardul devenise pentru mine o obsesie. @-) Si nu m-am linistit pana cand parintii nu mi-au facut si mie rost de unul. Iar cand l-am primit eram cel mai fericit.
L-am analizat, l-am mirosit, l-am pipait, m-am dat cu el de cateva ori, m-am laudat prin tot cartierul cu el si apoi m-am plictisit de el. Devenisem pasionat de trenuleturile electrice. 8->
E adevarat, si aceasta pasiune poate deveni periculoasa in momentul in care corpul face cunostiinta cu energia electrica insa skateboardul este mult mai periculos pentru sanatate:

Dupa ce am vazut acest filmuletul am fost foarte fericit ca nu am avut o relatie foarte lunga cu skateboardurile. Probabil as fi ajuns in aceasi situatie „jenanta”, mai devreme sau mai tarziu.

5 comments

  1. Si asta e doar inceputul… 😀 dk vrea sa devina skater-ita mai are de lucru…maini si picioare in ghips etc.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.