Yahoo Multi Messenger 10

Daca aveti Yahoo Messenger 10 si vreti sa va logati cu mai multe id-uri puteti folosi Yahoo Messenger 10 multi messenger (pe scurt Multi Messenger 10).

Un mic update pentru Yahoo Messenger 10

Tocmai a fost lansat un mic update pentru Yahoo Messenger 10. Si anume versiunea 10.0.0.1241. Nu e cine stie ce, doar repara cateva buguri minore.

Yahoo Homepage se instaleaza cu forta

Te gandesti sa instalezi Yahoo Messenger 10. Si la un moment-dat ai acolo niste casute de bifat. Una din ele se cheama make Yahoo! as your homepage. Sau ceva in genul.

Yahoo Messenger 10 – versiunea finala

Pe blogul oficial a fost facut anuntul. Gata cu beta. A fost lansata Yahoo Messenger 10. Versiunea finala.

Yahoo Messenger 10 Beta – Varianta oficiala

Daca pana acum mi-am facut de cap cu o varianta neoficiala, acum a fost lansat Yahoo Messenger 10 Beta. Varianta oficiala. Download !!!

Yahoo Messenger 10 Pre-Alpha Version (10.0.0.331) Download

Dupa ce gogu m-a tras de maneca ca a aparut o varianta pentru Yahoo Messenger 10, l-am downloadat si eu sa ma joc cu el.

Yahoo Messenger 10

Nu exista nici un Yahoo Messenger 10. [-X Decat diverse „zvonuri” care circula pe hi5, pe mess sau pe alte siteuri de o calitate indoielnica. Asa ca daca vedeti pe undeva scris (eventual in culori) Download Yahoo Messenger 10, fugiti repede de acolo. Nu poate fi decat un virus, o versiune modificat de Yahoo Messenger sau mai stiu eu ce alta porcarie. In cel mai bun caz va veti trezi…