Un cuvant pe zi

Daca tot ajungeti pe aici m-am gandit sa nu va irositi timpul aiurea si macar sa ramaneti cu ceva. Asa ca voi publica cate un cuvant pe zi, in fiecare zi. Evident cuvinte mai putin folosite, cuvinte de care (poate) nu ati auzit pana acum.

Diacritice HTML

Pentru ca de fiecare data cand aveam nevoie de diacritice in HTML stateam sa caut pe diverse siteuri, le-am notat si eu aici sa le gasesc rapid cand am nevoie.

Cum puteti vedea ce aplicatii au acces la contul vostru de Yahoo

Unele aplicatii/siteuri cer accseul la contul de Yahoo. Pentru a colecta adresele prietenilor vostrii pe care le folosesc apoi in diverse scopuri. Trimit email-uri, invitatii, tot felul de chesti. Sau doar pentru a va conecta contul vostru de Yahoo cu respectiva aplicatie. Acum, de-a lungulul timpului, poate ca fiecare a dat „Accept” la una sau mai multe aplicatii. Daca insa doriti sa vedeti ce aplicatii au acces la contul vostru…

Imbunatatirea IQ-ului

Da, IQ-ul poate fi imbunatatit. Evident, exista diverse metode. Una din aceste metode o reprezinta o reprezinta exercitiul numit Dual N-Back. Exercitiu care a fost demonstrat stiintific ca ajuta la imbunatatirea IQ-ului. Folosit timp de 19 zile, timp de 25 de minute pe zi, poate ajuta o persoana sa gandeasca mult mai rapid.

Statusuri cu emoticoane

Gata, am reusit sa termin aplicatia cu care se pot realiza statusuri cu emoticoane. Si functioneaza foarte simplu.

Astrograma personala. Gratuit !

Genereaza-ti acum astrograma personala. Gratuit, simplu si eficient. Ocazie unica. Afla acum mai multe despre viata ta.

Diferenta dintre Cc si Bcc la trimiterea unui email

Daca folosesti email-ul neparat trebuie sa te lamuresti care e diferenta dintre Cc si Bcc. De fapt, cred ca asta ar trebui sa fie printre primele lucruri pe care ar trebui sa le inveti atunci cand descoperi email-ul. Pentru ca astfel poti evita situatii neplacute. Dar intai o mica introducere, despre Cc si Bcc.

O chestie utila la Internet Explorer 8

Daca realizati siteuri web, Internet Explorer 8 are o chestie foarte utila. Developer tools. Nu stau sa descriu toate instrumentele care sunt disponibile acolo. Daca va intereseaza le puteti accesa foarte usor.

Cum sa scapi de traducerea automata de la Google

Intr-o zi, cand munceam eu de zor aici, s-a gasit Google Toolbar sa isi faca auto-update. Nu mai stiu ce m-a intrebat pe acolo, nu mai stiu pe ce am apasat dar stiu cu ce m-am trezit dupa: Google imi traducea automat anumite cuvinte. Cum duceam cursorul peste un link, cum se apuca sa mi-l traduca.

Scurtaturi din tastatura pentru Yahoo Messenger

Cum aproape toata lumea foloseste Yahoo Messenger si cum de multe ori e util sau poate chiar necesar sa ne folosim de facilitatile sale mai rapid, pe blogul celor de la Yahoo Messenger a fost postat un articol ce prezinta cateva scurtaturi din tastatura.