Cum poţi câştiga un Nokia N8 sau un Nokia E7

Vrei să câştigi un Nokia N8 sau un Nokia E7? E foarte simplu. Pentru că acum (după mai mult timp decât era prevăzut) s-a ajuns şi la ultima parte a concursului Qt Developers. Trei aplicaţii concurează pentru un premiu de 10.000 euro. Nu trebuie decât să votezi una din cele 3 aplicaţii înscrise în concurs şi intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 telefoane de mai sus.

Câteva jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01

Acum am descoperit şi eu oferta Nokia: jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01. Pentru a avea acces la ele puteţi descărcă aplicaţia Cadoul verii sau pur şi simplu le downloadaţi direct din magazin.

Lumea furnicilor

Încă un filmuleţ făcut cu macro. De data asta cu Nokia E7. Subiectul: furnicile.

Nokia E7 – opinii

Am avut pentru câteva zile un Nokia E7 aşa că o să vă împărtăşesc câteva opinii legate de el. Vă spun din start că m-a dezamăgit puţin. Adică înainte să îl testez îl vedeam mult mai mişto decât N8, acum aş sta ceva în dubii dacă aş avea de ales între cele 2. Aşa, să revin la E7.

Cât de repede se dizolvă zahărul în apă

Dacă tot am primit un Nokia E7* să mă joc cu el m-am gândit să văd (cu macro) cât de repede se dizolvă zahărul în apă. Apă fiartă.

Nokia E7, telefonul pentru care as renunta la N97

Nokia se pregateste sa lanseze un nou telefon pe piata: Nokia E7. De curiozitate m-am uitat si eu putin la specificatiile lui si am salivat putin la el. Ce sa mai, din punctul meu de vedere va fii cel mai tare telefon. Si da, as inlocui N97-le la care tin atat cu un Nokia E7.