Sa nu lucrezi la negru

Expresie intens mediatizata si des folosita atat de politicieni cat si in media ,, munca la negru” nu mi se pare a fi deloc corecta. E foarte discutabil, cat de negru, e negrul la care lucrezi si in plus nu poti sa faci diferenta cine se incadreaza in categorie.

Poate sa fie chiar din Romania

Din click in click am ajuns peste o poza „interesanta”. Chiar amuzanta. ;)) Nu scria de unde e, cine sunt personajele sau alte detalii. Dar, dupa costumatia si comportamentul personajelor, ar putea fi chiar din Romania.

Nokia Care Centre, sau cum se munceste in Romania

Astazi, am facut o excursie pana la Nokia Care Centre. Nu, nu aveam chef de plimbare, aveam nevoie de putin ajutor pentru rezolvarea catorva probleme la telefon. Nu ceva grav, OVI Maps, OVI Store si N-Gage nu se comporta asa cum ar trebui. Si daca tot am aflat ca s-a deschis primul Nokia Care Centre din Europa am zis sa dau si eu o fuga pana acolo, la profesionisti. Deoarece…

Piata muncii din Romania discrimineaza femeile ?

NU! Ba mai mult, am dovada ca femeile nu sunt defavorizate pe piata muncii. Sunt puse chiar in frunte. Pe posturi de… conducere. ;))

Siguranta la locul de munca

Priviti ce se poate intampla daca nu sunt respectate normele de protectie si siguranta la locul de munca.

Microsoft Task Market – un nou program pentru freelanceri

Microsoft Task Market este un nou program destinat celor care intentioneaza sa lucreze ca frealanceri. :-B Din cate am vazut insa este intr-o versiune „beta”, totusi destul de functionabil. Cum insa are suportul Microsoft probabil ca o sa fie lansata destul de repede si versiunea finala a programului.

Prima zi la un nou loc munca

E dificil in prima zi la un nou loc de munca. Nu cunosti pe nimeni, incerci sa te integrezi, incerci sa te faci folositor. Uneori e mai usor alteori e foarte greu. Daca va aflati in situatia asta si nu stiti cum sa procedati am cateva sugestii. Sugestii vizuale:

Vremuri grele

Multa lume pleaca la munca in strainatate. Spania, Italia, Germania, Franta, sunt doar cateva din destinatiile alese de romani. Insa multi, odata ajunsi acolo descopera ca munca e la fel de grea si in strainatate. Uneori poate chiar mai grea decat in Romania. Fara bani si fara chef de munca, ce pot sa mai faca „saracii” oameni ?  :-/ Pai se pare ca au ce face. 😉 Furturi, prostitutie, trafic de…

Locuri de munca in strainatate

E adevarat, sunt interesat in a gasi un loc de munca in strainatate. Pentru ca m-am saturat de coruptia si de birocratia din Romania. Si nu am chef sa astept 40-50 de ani pana o sa se schimbe ceva.  Locuri de munca serioase, nu dupa capsuni prin Spania sau pe santiere, la constructii, in Italia. Asa ca incerc as fiu cat mai informat.

Munca in Romania

Astazi Greva generala la uzinele Dacia-Renault Pitesti. Cel putin asa scrie prin ziare. Acum nu stiu daca oamenii aia au dreptate sa faca greva sau nu. Si nici nu prea ma intereseaza, nu e problema mea. Insa, cand vine vorba de „a munci”, in Romania lucrurile stau cam in genul asta: