zambesc.com RSS Feed

Internet Explorer 10 ?

9 Comentarii

Nici nu fost lansat bine internet explorer 9 si Microsoft prezinta Internet Explorer 10.
Ce sa inteleg, ca varianta asta nu e chiar asa de buna si ca s-au grabit sa o scoata? Citeste in continuare…

,

Fii destept… instaleaza-ti Linux !

26 Comentarii

Fii deștept! – o nou campanie lansata de Microsoft. Ideea e simpla, cand iti cumperi un calculator nou, ai grija sa fie dotat cu un sistem de operare puternic. Evident, Windows.
Au lansat campania si diversi oameni abereaza pe tema asta. Citeste in continuare…

, , ,

Bing, noul motor de cautare de la Microsoft

Nici un comentariu

Azi am descoperit si eu, Microsoft a lansat un nou motor de cautare: Bing. De fapt e fostul Live, redenumit si recolorat. big grin
Dar…degeaba. Google e peste el cu mult. Cel putin momentan. Citeste in continuare…

, ,

Hard virtual online

5 Comentarii

Microsoft, prin SkyDrive, ofera un hard virtual online cu o capacitate de 5 giga.
Se pot creea foldere personale, foldere partaje la care pot avea acces si anumite persoane sau foldere publice unde oricine are acces.
Din pacate dimensiunea pentru incarcare este limitată la 50 mb pe fisier.
Per total insa serviciul oferit este destul de util.

, ,

Experimentul Mojave a luat sfarsit

3 Comentarii

Recent am aflat despre un nou program efectuat de Microsoft intitulat Experimentul Mojave. Probabil va intrebati si la ce se refera. Pai….
In general lumea nu prea vrea sa treaca la Windows Vista, circula o multime de zvonuri cum ca se blocheaza des si are multe erori.
Ceea ce e adevarat, daca ai un computer de acum 5 si caruia nu i-ai mai facut nici un upgrade. Dar pentru un computer modern: dual core, 2 giga ram, placa video cu suport directx10, Vista e ideal. thumbs up
Revenind la Mojave, ce a facut Microsoft ? A chemat o multime de oameni, oameni care nu mai folosisera in viata lor Vista, la un interviu sa isi spuna parerea despre acest sistem de operare. Si bineinteles ca toti aveau o parere foarte proasta. big grin
Apoi li se prezinta Windows Mojave (in realitate Windows Vista hee hee ), noul sistem de operare ce urmeaza sa fie lansat. Si bineinteles ca toata lumea a fost uimita de modul in care se prezinta si facilitatile pe care le ofera. Totusi sper ca Microsoft nu a apelat la actori pentru acest experiment si reactiile erau cat se poate de realiste.

Oricum, eu personal folosesc Windows Vista de cand a fost lansta si nu am de gand sa revin la XP. big grin

, , ,