zambesc.com RSS Feed

Drept la replica fata de articolul : Petrom face evaziune fiscala

4 Comentarii


Referitor la post-ul dvs. numit “ Petrom face evaziune fiscala ”, dorim sa va transmitem punctul de vedere de mai jos, in speranta publicarii acestuia in cadrul post-ului amintit.

“In data de 27 Iulie ac, orele 18:05, sistemul informatic a experimentat o problema tehnica ce nu a permis caselor de marcat a emite bonurile fiscale aferente tranzactiilor efectuate. Dupa remedierea acestei defectiuni, in baza CUI-ului companiei beneficiare, s-a emis bonul fiscal.

Compania beneficiara a fost contactata proactiv de catre statia de distributie carburanti Citeste in continuare…

,

Petrom face evaziune fiscala

5 Comentarii

Nu obisnuiesc sa stau dupa bonul fiscal, cu mici exceptii. Adica de fiecare data cand am nevoie sa decontez suma respectiva. Astazi am alimentat la statia Petrom din Calea Sagului Timisoara. Iar dupa ce am achitat am aflat cu stupoare ca nu pot primi bon. Am insistat ca imi trebuie bonul pentru decont, insa degeaba. Initial am crezut ca e o gluma, insa nu era asa. Cucoana careia i-am platit cei 200 de lei pentru combustibil, ma anunta ca nu poate sa imi dea bon fiscal. Si daca chiar vreau bon va dura intre 2-3 ore sau poate chiar mai mult.

evaziune petrom

Probabil pana vine cineva care cumpara de aceeasi valoare si nu vrea bon. La insistentele mele, este chemat seful statiei care imi spune acelasi lucru, de parca ar fi ceva normal. Ba mai mult imi se propune o alta zi in care Citeste in continuare…

, ,