Cum poti sa afli daca esti sanatos sau nu ?

Esti sanatos, te simti bine, viata e frumoasa. Pana intr-o zi cand iti vine un plic prin posta care te anunta ca esti grav bolnav, mai ai un pic de trait. Nu e un scenariu de film, desi stiu cel putin doua filme care se asemana cu povestea de astazi, faptele sunt reale si recente. Despre ce este vorba : O cunostinta o sa ii spunem dl.P. Popescu si-a facut…

Connection refused la Yahoo Mail Contacts

Daca atunci cand vreti sa accesati Contacts in Yahoo Mail primiti mesajul Connection refused, nu va panicati. Problema e de la ei. De la Yahoo.

hospice.ro, altii care nu stiu de redirect

Primesc azi, la iesirea din metrou, un pliant despre HOSPICE. Eu in general iau pliantele astea, sa vad ce se mai intampla, ce promotii mai sunt, ce bonusuri mai poti sa primesti. In fine, nu asta e povestea. Revenind la pliant, prin el se facea reclama la un eveniment. Cu alergaturi. Maraton, stafeta, curse etc.

Un mic update pentru Yahoo Messenger 9

Astazi a fost lansat un mic update pentru Yahoo Messenger 9. Daca uneori cand vreti sa va logati primiti codul de eroare 81003005, acest mic update este solutia. 😉

Trilulilu e super

Doar ca sunt eu prost si nu inteleg. Probabil ca au ei un motiv anume pentru care nu merge siteul si imi afiseaza cum ca „Eroare in timpul conectarii la baza de date”.

Nu este virus, are messengerul o mica eroare

Daca va plictisiti acasa si ajungeti prin directorul messengerului, de obicei C:\Program Files\Yahoo!\Messenger, e posibil sa descoperiti o caruta de fisiere dubioase. Fisiere de 239 b cu nume dubiose. La mine cam asa apare: