Timisoara spune NU concertului INNA

Zilele orasului Timisoara anunta cheltuieli neagreate de unii dintre timisoreni. De curand s-a declansat o campanie pe facebook impotriva uneia dintre invitate. ,, Timisoara spune Nu concertului INNA pentru suma de 20 000 de euro „, campanie pe care o sustin si eu.

Lepa Brena se intoarce…pe partea cealalta

Cu ceva timp in urma presa timisoreana si nu numai vuia de ceea ce avea sa se intample, adica concertul Lepa Brena la Timisoara dupa 28 de ani.

Lepa Brena la Timisoara

Nu-mi dau seama cati dintre voi stiu cine este Lepa Brena, eu am auzit cateva povesti frumoase din partea celor care si-au trait tineretea pe ritmurile cantecelor interpretate de Lepa Brena.

Bon Jovi încă se ţine bine

Am fost aseară la concert, la Bon Jovi, şi am rămas suprins. Omu chiar a cântat live 3 ore. Şi a cântat bine. Şi nu doar că a cântat, chiar a făcut şi spectacol.

Ne vedem la Bon Jovi?

Eu mi-am luat bilete la concertul lui Bon Jovi din vara, de la Bucuresti.

Sa nu ziceti ca am mintit

Am stresat-o pe raluxa si m-am dus sa imi iau invitatiile castigate ieri.

Am castigat ! Am castigat ! Am castigat !

Doua invitatii la concertul de lansare a Windows 7 de pe 6 noiembrie. Pe ftw.ro. Revin sambata cu impresii. 😉

Supermegaconcert

Un idiot (de la PNL sau PDL, nu am inteles prea bine) m-a trezit dimineata, pe la 11, anuntand un supermegaconcert K1. Dupa care m-au delectat cu refrenul:  „Fata verde cu parul padure, Fata verde cu parul padure…” Deci melodia asta are 15 ani si nici nu mai stiam ca exista K1. :-q Oricum am injurat ambele partide si apoi m-am dus pana la magazin sa cumpar un plic cu budinca. Pentru…