Ce cadouri i-a dus Ponta la Papa ?

Astazi s-a consumat un eveniment istoric. Papa de la Roma s-a indurat si l-a primit pe Ponta. Aceasta dupa un lung sir de telefoane, sms-uri, mail-uri si porumbei voiajori care l-au bantuit pe Papa cu mesaje care in fond erau texte ale unor hituri de pe la noi, cum ar fi :,, Pe mine nimeni nu ma vrea” si,, Mamelor din lumea intreaga”. Evident textele acestor cantece ii apartin lu’…

Cadouri de Ziua Indragostitilor

Stiu ca asta cautati asa ca va propun 2 cadouri de ziua indragostitilor:

Lista de Craciun

Anul asta s-a ajuns la concluzia ca pentru Craciun e bine sa imi fac o lista. O lista cu chestii pe care mi le-as dori drept cadou. 8-> Ca asa e mai simplu pentru toata lumea. Si pentru cei care vor sa imi faca un cadou, ca stiu exact ce sa caute, si pentru mine, ca nu ma trezesc cu vreo chestie care nu imi place. 😀

Basescu incearca sa cumpere votul pensionarilor

Cum e campanie electorala, baietii de la PDL s-au gandit sa treaca pe la pensionari, din nou, cu ceva cadouri. De data asta bunica mea a primit inca o galeata, un sort de bucatarie si o sacosa.

Cadouri, cadouri, cadouri …

Eu mereu am avut o problema care poarta un nume simplu: cadouri. De cate ori trebuie sa iau un cadou cuiva nu am nici cea mai vaga idee la ce sa ma infig. Intreb, ma documentez, alerg prin magazine… si pana la urma ajung sa iau o chestie aiurea. Sau care nu trezeste deloc entuziasmul.

Idei de cadouri pentru barbati

Daca nu aveti idei de cadouri pentru barbati iar robot masturbatorul considerati ca nu e de ajuns, ati putea incerca cu ceva mai complex.

Cadouri de la PDL

Daca la alegerile locale nu am primit decat o galeata, de data asta am primit cadouri consistente.