Si tiganii au dreptate cateodata

In general daca apare un subiect ai caror protagonisti sunt tigani sau si tigani, atunci exista o tendinta generala de a-i condamna pe acestia fara sa ne mai intereseze ce si cum. Nu ii apar pe tigani, dar o intamplare petrecuta recent intr-o localitate de langa Timisoara da dreptate tiganilor. Desi probabil dupa lege acestia vor plati cu ceva dosare penale, bani, etc.

Ce s-a intamplat de fapt :

Doi ,,inteligenti” de prin Prahova, cel putin asta indicau numerele de la masina, mergeau inspre Timisoara. Intrand si iesind din satele ce le erau in cale, si tot asa cum serpuiau ei drumul dintre Lugoj si Timisoara, au ajuns in localitatea Izvin, localitate ce pe vremuri era cunoscuta pentru caii ei frumosi, si care erau mai multi de doi cai frumosi…am facut aceasta precizare sa nu confundam subiectele…

Dar sa revenim la hoinarii nostri, cum au ajuns in Izvin acestia au si pus frana sarind din masini in fata unei cladiri, unde nu au stat pe ganduri ci au purces imediat sa faca pipi pe cladire..nu in afara localitatii intr-o parcare, sau pur si simplu pe camp, ci pe cladire, doar nu era sa mai mearga 3 minute cu masina in afara localitatii. In cladirea cu pricina locuiesc niste tigani, care pe buna dreptate le-au cerut socoteala celor doi pis boy.

Evident va inchipuiti ce a urmat, urmarire cu masini, masina celor doi modelata cu batele, parbriz indoit, etc. Nu sunt de acord cu astfel de tratamente, dar de data aceasta tiganii au dreptate, au foarte mare dreptate. Dar din pacate cel mai mult vor plati ei. Cat priveste pe ce doi pis boy, mai mult de o amenda nu au sansa sa primeasca..probabil nici pe aceea.

3 comments

  1. Nu prea sunt de acord cu tine aici. Nu traim in jungla. Daca x-ulesc este atat de prost crescut incat face asemenea chestii, ii fac frumos o poza, sun la 112 si ii las pe cei platiti pentru asta sa isi faca meseria, nu ma apuc eu sa caut sabia stra stra stra bunicului si sa imi fac dreptate.

    Ma rog, cel putn asa vad eu lucrurile. ­čÖé

  2. Nici eu nu sunt de acord cu solutia, dar tigani de aceasta data au o scuza, multe persoane ar fi reactionat la fel, poate nu chiar asa dar tot pe acolo.

  3. Nu cred ca aia era solutia corecta, sa le indoaie masina, insa da, tind sa le dau si eu dreptate tiganilor. Plus de asta, putem trage concluzia ca tiganul de rand a avut mai mult caracter decat un roman prahovean.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.