Seminte Nutline editie limitata

Aseara fiind la cumparaturi, mi-a atras atentia un ambalaj de seminte pe care scria ,, Editie limitata”. Stiu ca exista companii care scot o serie de produse in editie limitata si asta din doua motive :

– Se adreseaza unui anume segment, in genera bogatasi, masini editie limitata, bijuterii, etc.
– A doua categorie sunt produsele care sunt editie limitata din cauza cantitatii limitate, gen vinuri, ambalaje deosebite, aniversare, etc.

Dar seminte editie limitata inca nu am pomenit, ce o fi avand in plus nu pot sa imi dau seama. O fi fost culese noaptea manual, sau au fost culese de fecioare,..nu va ganditi la fete cu trup neprihanit, or fi fete din zodia fecioarei…:)…Evident glumesc, cu toate astea nu imi dau seama de unde pana unde semintele Nutline sunt editie limitata.

O fi bagat vreo surpriza in pungi ?..Vreun fir de par de la Bianca si acela probabil de sub brat..Poate de-aia or fi editie limitata…:)… Sau cine stie poate au efecte terapeutice,..slabesti, iti creste parul, sanii, devii mai tanar(a), creste IQ-ul, etc. Am dat doar cateva exemple pentru care unii ar face orice.

Poate o fi vorba de cojile semintelor, ..zboara frumos cand sunt eliminate pe gura..:).., mai ceva ca Harry Potter cand joaca Vajthat.

6 comments

  1. Sunt cu mai putine calorii. Probabil folosesc u proces diferit de pregatire si etrag grasimea din ele, sau cine stie. Ideea e ca sunt mai dietetice decat cele normale…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.