Seful Politiei Locale Timisoara a ramas fara permisul de conducere

Nu sunt genul care sa se bucure de raul altuia. Insa una peste alta faptul ca cel mai cel politist inutil a ramas fara permis e o veste buna. Si e o veste buna prin prisma faptul ca adevarat politie nu la iertat. Iar legea a fost aplicata peste ,, burdihanul” de mare comandant de osti. Nu am nimic ca Politia Locala si nici cu domnul Cojan, seful acesteia. Dar eu personal cred ca aceasta institutie aflata in ,,slujba cetateanului” este inutila. Ba mai mult e un parazit la banii nostrii. Da, fac treaba…Stiu amendeaza sarantocii care vand patrunjel, si mai nou impart avertismente la sate daca faci gratar. Ca cica in jurul Timisoarei nu mai ai voi sa faci foc in curte. Am primit personal un avertisment in acest sens, la urmatorul gratar ma asteapta o taxa de 8000 lei..De discutat nu ai cu cine. Oamenii in uniforma par din alta dimensiune.

In fine, revenind la seful Politiei Locale acesta a fost prins de politia reala circuland cu peste 100 km intr-o zona cu restrictie la 50 km. Merita ceva mai mult decat suspendarea permisului, avand in vedere ca ar trebui sa fie un exemplu..Demisia ar fi fost ceva mai potrivita dupa o astfel de fapta.

One comment

  1. Hahaha, m-ai facut sa rad? Poftim? Nu ai voie sa faci gratar in jurul Timisoarei? Hahaha, bun, dar de ce, care este explicatia?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.