zambesc.com RSS Feed

Se vor ridica din nou masinile parcate neregulamentar

Intr-un final vom intra in oarece normalitate, vor fi ridicate din nou masinile parcate aiurea. Sunt si eu sofer dar sustin ridicarea masinilor, nu se mai poate in Timisoara gasesti parcate masini chiar si in sens giratoriu. Si sa nu va ganditi ca e plin de benzi. Doar doua, dintre care pe una e linie de tramvai, iar pe a doua gasesti masini parcate. Pentru cei din zona e vorba de zona Balcescu, in fata la magazinul Profi cred. In fine nu e singura zona cu probleme de genul, tot orasul a devenit o parcare. De la trotuare blocate, la usi de magazin blocate cu clienti inauntru, tot la Timisoara s-a intamplat.

Mai toti umflatii cu steroizi si toate pitipoancele isi lasa masina pe unde ii apuca damblaua, de zici ca au probleme digestive. Si desi mai toti si mai toate behaie pe la vreo sala de forta, cand e vorba sa faca trei pasi pe jos din parcare, nici vorba. Isi lasa conserva lipita de zona unde isi descarca ghioambele.

Pana la urma eu nu vad sa faca fata cei cu ridicatul masinilor, is prea multi cocalari care invart de covrig dar nu prea stiu semnele de circulatie.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*