Sarutul si perceptia lui

Doua buze la patrat se numeste sarutat„, o fraza destul de cunoscuta celor care obisnuiau sa completeze oracole prin scoala. Dar de fapt, ce este sarutul ?
Unii ar zice ca sarutul e o parte foarte importanta a unei relatii. Mai ales la inceputul unei relatii.
Cruciala chiar.

Pentru ca da, intotdeauna trebuie sa fie un „prim sarut„. Trebuie sa gasesti momentul potrivit, locul potrivit, sa iti faci curaj… si sa incerci. Daca si ea te saruta, superrrrrrrrrr. 8->

Dar daca te lovesti de un refuz? :-s Asta e un moment delicat. Acum sunt doua variante.

Nu ai reusit, pentru ca, doar in imaginatia ta credeai ca fata ar putea sa simta ceva pentru tine. In cazul asta, probabil ca nici nu o sa urmeze inca o intalnire.

A doua varianta e putin mai complexa. Nu ai reusit pentru ca nu ai ales momentul/locul potrivit care sa inspire spre romantism. Sau poate ca fata inca nu are sentimente asa de puternice fata de tine. Insa nu o deranjeaza sa va mai intalniti din nou. Ceea ce e bine, insa nu garanteaza ca se va ajunge vreodata la sarut.

Acum, cat de important e un sarut? Deci bine, nu ai reusit din prima, insa tot mai ai sansa sa o intalnesti. Ce faci ?
Bineinteles ca poti sa o uiti, sa o ignori. Daca ti-a ranit orgoliul masculin sau daca nu ai deloc incredere in tine. Si evident ca tu pierzi.

Pentru ca e doar un sarut.
Ok, ai fost pe moment putin dezamagit. Dar daca iti place cu adevarat de ea, cel mai bine e sa lasi evenimentele sa se desfasoare in continuare. Poate chiar nu o sa o saruti niciodata, sau poate o sa fi cel mai fericit om din lume. Cel mai important e cat de bine te simti alaturi de ea.

Te simti bine, te simti in largul tau, esti vesel, te simti fericit? Asta e tot ce conteaza de fapt. Sarutul e mai mult un bonus. Si daca e sa fie, o sa apara si un sarut. Si poate chiar mai multe. ­čśë

Pentru cei speriati de „primul sarut”, o sa urmeze si un program care va calcula compatibilitatea si rata de succes a primului sarut.

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.