13 comments

 1. Daca am ajuns sa ne uitam la imagini de pe vremea comunistilor cu regret (autobuze SKODA Karosa, autoturisme Volga si Moskvici, steaguri cu stema RSR, „Tineretea alergatorului de cursa lunga”-film, etc), inseamna ca am ajuns mai jos decat eram atunci. Si asta datorita „sagacilor si capabililor” conducatori de dupa 1989 incoace. Avem un sistem invers de valori. Daca va mai exista o istorie a României, vor fi inscrisi cu litere de KKat, caci dupa cum merg lucrurile avântul prabusirea ne asteapta.
  Astia darâma si apoi vor laude pentru paguba facuta. Gunoiul trebuie aruncat la groapa.

 2. Pana in 1980 sa faci turism in Romania era o adevarata placere. Acum oricand Bulgaria sau Croatia:(

 3. Interesant. Organizat si arata bine. Se pare ca in ’64 inca le mergea bine la romani. Oricum, la vremea aia arata ok. Acuma la cum arata statiunile e jale. Toti au furat mai rau ca Tiganii:(

 4. deunazi am urcat la Babele sa mai respir un aer de inaltime. Dar inainte am facut citiva pasi pe linga cabana de plecare, 100000 de bidoane goale de plastic cu felurite etichete plus alte chestii plutitoare pe riu si pe margini. Am o banuiala ca nu localnicii le-au plasat acolo.

 5. asta inseamna un clip de promovare a romaniei, nicidecum bataia de joc pe care o fac unii in zilele de astazi. dar din pacate multe din locurile din film nu mai exista sau sunt in paragina. un exemplu ar fi hipodromul din ploiesti, singurul de gen din tara, lasat la voia intamplarii si nepasarea celor care ar trebui sa faca ceva in tara asta. si mai vrem sa atragem turisti. acum trebuie sa promovam manele, gunoaie si prostia statatoare din „carpatian garden”.

 6. Cam dubioasa figura din preview la film, dar filmul a fost interesant. Parca unele locuri aratau mai bine ca acum, la 47 ani distanta.
  De cand s-a inventat sticla si punga de plastic sunt peste tot aruncate.
  Probabil ca peste 2000 de ani, arheologii vor gasi intai peturile si pungile, si dupa aceea informatii despre noi.

 7. Frumoase locurile de altadata, dar cred ca si azi exista si ne asteapta sa le descoperim, le cautam in alta parte, in Austria, in Alpii Francezi in Grecia, Turcia. Gasim si acolo frumuseti, dar locurile noastre sunt mai primitoare. Sa dam peturile si pungile de plastic deoparte si sa ne redescoperim tara.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.