zambesc.com RSS Feed

Repo Men

De cand am vazut trailerul, am trecut Repo Men pe lista cu „filme de vazut”.
Si tocmai l-am vazut. Chiar e interesant. Parca cu mai putina actiune decat m-as fi asteptat dar cu o poveste interesanta. Si mult mai multa drama.

Bonus, in film joaca si unul dintre actorii mei favoriti: Forest Whitaker.

, , ,
3 Comentarii
 1. Laura :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2010

  Când am văzut pe mail, în newsletter, titlul „Repo Men”, am crezut că ai început să scrii despre The Sims hee hee Acolo apare un Repo Man, care vine şi îţi ia din casă bunuri dacă nu îţi plăteşti facturile. big grin

 2. cristi :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2010

  Il astept si eu DVD-Rip, ca, l-am gasit numai cam sau variante proaste..calitativ.

 3. Mihai Căulea :

  A zis pe data de 23 aprilie, 2010

  Fain trailerul. Eu nu-l stiam pe Forest Whitaker, insa ma voi uita de dragul celuialt care a jucat si in Sherlock Holmes, Dr.Watson. imi place ca actor… iar actiunea din trailer pare impresionanta. Recomand si Sherlock Holmes pentru cei ce n-au facut-o deja.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*