Reclama la paste Maffei – Sau cum poate o reclama de rahat sa strice un produs

De oarece timp cumpar cel putin de doua ori pe luna paste Maffei. Sincer pana acum cateva zile nici nu stiam cum le cheama, cand le luam de pe raft ma orientam dupa ambalaj. Nu era un produs pe care sa il caut dupa brand ci dupa eticheta ,, tehnica” privind continutul. Pastele sunt excelente, usor de preparat, gust foarte bun, nimic de zis.

De cateva zile insa cineva s-a obosit sa faca o reclama pentru acest produs. Reclama e una de toata jena, sincer daca nu cunosteam produsul nu l-as fi cautat ca urmare a reclamei. Ba chiar ma gandesc daca cumva nu s-a schimbat reteta de au facut reclama in halul acesta pentru un astfel de produs. Poate vor sa faca rabat de calitate iar acum cauta clienti undeva mai ,, jos”.

In cateva cuvinte reclama se prezinta cam asa :

In rolul principal omul cu fata de cal din Las Fierbinti, nu stiu cum il cheama, e individul cu iapa, ce poarta o balega de vaca in cap, pardon o sapca.. cam tot pe acolo. De altfel un actor bun, dar aceasta e imaginea lui….Pe langa acesta alte cateva personaje cam din aceeasi categorie, plus obisnuitul taraf prezent la nuntile si inmormantarile cu manele. La acestea adugam o productie a la nunti, botezuri si alte evenimente domestice de ocazie…Cam asta e abordarea, jalnic, penibil. Eu sunt sigur ca pastele Maffei ar avea succes mai mare fara reclama de doi bani. Ba mai mult, in loc sa creasca vanzarile reclama are toate sansele sa alunge si pe clientii mai vechi.

Dupa vizionarea reclamei, ai impresia ca pastele Maffei sunt facute undeva intr-un garaj. Iar daca ai o pomana de facut ei sunt solutia, ieftin si prost..Cam acesta e mesajul. Pacat de produs.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.