zambesc.com RSS Feed

Raliu la Dumbravita…de ce ?

Dumbravita este o localitate lipita de orasul Timisoara, fiind in mare parte plina de constructii noi. Intr-un cuvant este aceea zona rezidentiala aflata la periferia fiecarui oras mai mare. Am facut aceasta introducere pentru cei care nu sunt din zona. Ceea ce ma uimeste e faptul ca autoritatile au aprobat organizarea unui eveniment automobilistic intr-o astfel de localitate,..unde naiba sa faci asa ceva?.. De ce sa faci intr-o astfel de zona ?..Bine ca nu se organizeaza in centru Timisorii, intre Catedrala si Opera.

Dumbravita este o locatie inghesuita care sigur nu are nevoie de asa ceva, dar ce mai conteaza. Etapa a X-a a Campionatului Judetean de Automobilism se va consuma sambata in localitate Dumbravita din judetul Timis. Deci intre orele 09.00 – 16.00 locuitorii acestei localitati trebuie sa stea in casa altfel ii calca masinile…. si asa zona e super aglomerata, asta mai lipsea. Uneori primarii nu stiu cu ce sa mai iasa in fata, asa ca orice tam, tam, e binevenit, indiferent daca place si celor care locuiesc pe acolo.

, , ,
5 Comentarii
 1. Uci :

  A zis pe data de 31 octombrie, 2012

  Bine ca se organizeaza la noi, ce mai conteaza unde?

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2012

  Ma indoiesc ca vor ramane in casa…sunt dornici sa vada spectacoul, deci vor iesii cu siguranta sa vada sutele de cai putere.

 3. dn :

  A zis pe data de 3 noiembrie, 2012

  etapa de campionat national de raliul a fost organizata de Mihai Leu si in centrul orasului mai exact – in lateralul Catedralei. Parerea mea este sa comentezi meciuri de oina in liga sateasca . Poate vei deveni un reporter sportiv de multe SUCCESE la tine in scara blocului . BAFTA MAI INCEARCA.

 4. dn :

  A zis pe data de 3 noiembrie, 2012

  si parca as vrea totusi sa amintesc ca PS 3 sa desfasurat pe macadam ( special facut ) care este de nota 10 . Si spre amagirea marelui reporter cunoscator de fenomenul AUTOMOBILISTIC AS MENTIONA ca la start au fost prezenti piloti CONSACRATI IN SPORTUL CU MOTOR CAT SI MASINI DE CAMPIONAT NATIONAL la care scumpul nostru reporter nu ar putea sa relateze in direct nici macar culoarea masini care a luat sartul.

 5. dePop :

  A zis pe data de 4 noiembrie, 2012

  dn@

  Eu zic sa ,, canti” in alta parte, Dumbravita nu are spatiu si nici buget pentru asa ceva, sunt altele de facut……………, nu sunt reporter, iar cat priveste audienta mea, verifica inainte de-a spune ceva.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*