zambesc.com RSS Feed

Program de spart parole pentru ID-urile de Yahoo Messenger

Aproape nu e zi in care sa nu ma intrebe cineva daca stiu vreun „program de spart parole pentru ID-urile de Yahoo Messenger„. Iar raspunsul este intotdeauna la fel: nu exista nici un program care sa poata sparga parola unui ID de Yahoo ! shame on you

Mai sunt unii care incep sa imi explice ca au vazut ei la un prieten, sau ca au avut un asemenea program mai demult, dar nu isi mai aduc aminte de pe ce pagina de net l-au luat. talk to the hand Da, sigurrr…

Revenind insa la problema, nu exista nici un program care sa poata sparge o parola pentru un cont de Yahoo, exista insa diverse alte metode prin care aceasta parola se poate afla. Metode care se bazeaza pe naivitatea utilizatorilor. winking
Daca cineva a aflat parola de la contul vostru de Yahoo ar trebui sa cititi in continuare metodele prin care respectiva persoana a reusit, pentru ca, pe viitor, sa stiti cum sa va feriti.
Deci sa trecem la metode:
1. Ghicitul parolei – daca cineva va cunoaste destul de bine, ar putea incerca diverse combinatii de cuvinte/cifre pana va ghiceste parola. Spre exemplu multa lume foloseste pe post de parola numele sau plus ziua de nastere.
Solutia: cand va alegeti o parola, ganditi-va la un cuvant care nu are nici o legatura cu voi (preferabil din minim 6 caractere si apoi mai adaugati 1-2 cifre. bonus, puteti adauga si un caracter mai special.
2. Primirea parolei – pe retele de tip dc++ cat si pe internet circula tot felul de fisiere care va invata „cum sa spargeti o parola de yahoo„. Iar metoda prezentata acolo e foarte simpla: trimiteti id-ul si parola voastra alaturi de id-ul pentru care vreti sa aflati parola la nu stiu ce adresa de email (adresa de email ce apartine robotului de la yahoo). Iar daca sunteti naivi, veti trimite id-ul si parola voastra in speranta ca veti primi un raspun. Insa veti ramane doar cu speranta, de fapt voi ati trimis parola unei persoane acre imediat va intra in contul vostru, va va schimba parola, si apoi se va lauda la toti prietenii cat de hacker este el. winking
3. Keylogger – keyloggerul este un program care sta ascuns in calculator si inregistreaza toti ce scrieti voi la calculator. Spre exemplu la o sala de net sau in laboratorul de informatica cineva ar putea instala un astfel de program si astfel ar putea vedea tot ce scriti voi la calculator (inclusiv id-ul si parola voastra).
Aveti grija si ce programe acceptati de la „prietenii” vostri. Poate ei va spun ca va vor trimite un program pentru modificat poze iar cand il instalati in calculator nu face nimic. Nu face nimic pentru voi, insa el va transmite „prietenului” de la care aveti programul tot ce tastati voi la calculator.
Deci atentie ce programe accepatati.
4. Fake Yahoo – este un program care arata exact ca Yahoo Messenger insa nu face decat sa va inregistreze id-ul si parola. Intotdeauna downloadati Yahoo Messenger doar de pe siteul oficial. Iar daca mergeti la un prieten, aveti multa grija unde va pune sa va logati. winking
De asemenea mai exista si pagini de internet care arata exact ca diverse pagini de la Yahoo, pagini in care vi se cere sa introduceti id-ul si parola. Asa ca atentie si verificati intotdeauna daca sunteti pe pagina oficiala. winking

In final, daca vedeti pe undeva scris „download program de spart parole pentru yahoo messenger” NU il downloadati pentru ca nu functioneaza. In schimb e foarte posibil ca, prin intermediul acelui program, sa vi se fure voua parola.
De asemena nu trimiteti nimanui parola voastra de la Yahoo Messenger.

P.S.: O sa revin cu un tutorial scurt despre cum sa va protejati la salile de net, laboratoarele de informatica, sau orice alt tip de computer public. winking

, , ,
939 Comentarii
 1. sparke3 :

  A zis pe data de 13 martie, 2011

  vreti program am gasit io daca vreti dati buzz ca oricum nul mai amrolling on the floor

 2. nico :

  A zis pe data de 13 martie, 2011

  Din rautate mi-a fost schimbata parola si vreau sa aflu noua parola de la id meu ca apoi sa o schimb si sa pun o parola asa cum am citit din sfaturile de mai sus. Va rog mult ajutati-ma. (cea care mi-a schimbat parola este iubita fostului meu sot)

 3. nico :

  A zis pe data de 13 martie, 2011

  am nevoie de ajutor pentru a afla parola id-ului meu care mi- a fost schimbata din rautate

 4. Paul :

  A zis pe data de 17 martie, 2011

  Program de spart parole de messenger exista!!! Si vorbesk serios!!! Are cineva dar nu pot da mai multe amanunte ca e de dosar penal!

 5. raspunslanico :

  A zis pe data de 23 martie, 2011

  skimbo pur shi simplu ca atunci cand iti faci un mess te pune sati pui 2intrebari shi sa rasp. tot tu daca mai sti rasp. dai pe forgott password shi bagi emailu intrebarile shi rasp ce leai pus shi pui o parola nowa…..

 6. Rechinu :

  A zis pe data de 24 martie, 2011

  salut paul poti sa imi dai si mie mai multe detalii iti dau id meu p.dany86

 7. cineva :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2011

  „Gabi :
  A zis pe data de 4 Ianuarie, 2011

  Inca o chestie scurta pentru HACKERI:
  Asa se stocheaza parolele pe majoritatea serverelor (varianta cea mai slaba de criptare):

  8287458823facb8ff918dbfabcd22ccb

  Daca sunteti asa destepti, sa-mi spuneti si mie ce parola este criptata acolo.
  Daca reusiti sa aflati (cu ce programe vreti voi), atunci ati reusit sa SPARETI o parola. Altfel, toate metodele voastre sunt de fapt furt oportunist care se bazeaza pe accesul la un fraier care nu stie sa-si protejeze parola.”
  8287458823facb8ff918dbfabcd22ccb=parola

 8. crisstinik_19 :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2011

  buna
  de und pot lua spargatorul de parole

 9. Paul :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2011

  Ma ganditi-va putin […] daca aceste programe sar gasi asa usor toti cretinii ar sparge parolele prietenilor si asa nu ar mai exista Y!M !!!!

 10. Gabi :

  A zis pe data de 3 aprilie, 2011

  „MD5 reverse engineering is not possible (you should calculate MD5 of any possible string or phrase to find the correspondent original one), but several websites born trying to do the impossibile, storing MD5 hashes and original strings from anywhere.”

  Pt. „Cineva”: Ai „gasit” parola aia exact asa cum poti sa gasesti si parola de la mail a altora.. pur si simplu pentru ca am folosit un cuvant comun, care se gaseste in dictionar cu tot cu MD5-ul corespunzator. In cazul de fata este posibil sa iei la rand toate cuvintele cunoscute, sa le calculezi MD5-ul si sa compari cu stringul pe care l-am dat eu.. pentru ca nu esti limitat la numarul de incercari.. Acest lucru nu e posibil la introducerea unei parole la login intr-un cont unde este o limita de incercari incorecte, dupa care esti blocat pentru o perioada de timp.
  Oricum, meriti felicitari pentru ca totusi ai reusit.

 11. catalin :

  A zis pe data de 6 aprilie, 2011

  am uitat parola la id sa ma ajute cineva sa ma orientez daca aveti un program de saprt parole pwpkisskisskisskisskisskisskiss

 12. manu :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2011

  sunt cel mai mare hakker

 13. Valy :

  A zis pe data de 20 aprilie, 2011

  manu… da-mi shi mie programul… batting eyelashes

 14. eu :

  A zis pe data de 21 aprilie, 2011

  @Nico

  daca stiti sigur ca iubita fostului sot v-a intrat in cont si a schimbat parola se rezolva foarte simplu:
  plangere penala in baza legii 161/2003. Bonus, daca in afara de schimbatul parolei a fost curioasa si a mai si citit mailurile, intra la circumstante agravante si se pedepseste cu 3 la 12 ani de puscarie

  https://legi-internet.ro/blogs/index.php/2010/07/29/spargerea-contului-de-email-este-infractiune-puscarie

  https://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html

  CAPITOLUL III
  Infractiuni si contraventii

  SECTIUNEA 1
  Infractiuni contra confidentialitãtii si integritãtii datelor si sistemelor informatice

  Art. 42. – (1) Accesul, fãrã drept, la un sistem informatic constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendã.
  (2) Fapta prevãzutã la alin. (1), sãvârsitã în scopul obtinerii de date informatice, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

  […]

  Art. 44. – (1) Fapta de a modifica, sterge sau deteriora date informatice ori de a restrictiona accesul la aceste date, fãrã drept, constituie infractiune si de pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani.
  (2) Transferul neautorizat de date dintr-un sistem informatic se pedepseste cu închisoare de la 3 la 12 ani.

  […]
  Art. 47. – Tentativa infractiunilor prevãzute la art. 42-46 se pedepseste.

  SECTIUNEA a 2-a
  Infractiuni informatice

  Art. 48. – Fapta de a introduce, modifica sau sterge, fãrã drept, date informatice ori de a restrictiona, fãrã drept, accesul la aceste date, rezultând date necorespunzãtoare adevãrului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecinte juridice, constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani.
  Art. 49. – Fapta de a cauza un prejudiciu patrimonial unei persoane prin introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice, prin restrictionarea accesului la aceste date ori prin împiedicarea în orice mod a functionãrii unui sistem informatic, în scopul de a obtine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 3 la 12 ani.
  Art. 50. – Tentativa infractiunilor prevãzute la art. 48 si 49 se pedepseste.

 15. ReBeCuTzA:* :

  A zis pe data de 29 aprilie, 2011

  vreau sa sparg parole!!!devil

 16. andrei :

  A zis pe data de 29 aprilie, 2011

  CINEVA MI-A SCHIMBAT PAROLA !!! CUM FAC SA O AFLU ?

 17. ionut2256 :

  A zis pe data de 30 aprilie, 2011

  intelegeti ca nu puteti sa va alfati parolele programele astea se gasesc greu astea sunt facute cu alte programe si eu va spun decat sa stati sa faceti unu mai bn iti dai cu bolovani in cap pana cazi jos

  parerea mea numai incercati ca naveti cum si numai dati parolele la toti ca se aflatongue

 18. gabriela galati :

  A zis pe data de 3 mai, 2011

  eu am un id care mi sa blocat deoarece a vrut sa-mi intre in adresa cu o parola nula..mi la blocat si as dori sa-mi aflu parola..e foarte important id acel…unikta_ekcaty

 19. gabriela galati :

  A zis pe data de 3 mai, 2011

  nu este acest id publicat.e id care il am acum..actualul id….

 20. maria11 :

  A zis pe data de 4 mai, 2011

  eu am avut o prietena care o stiut…deci pur si simplu nush pe ce program a cautat dar nah in fine a stiut..

 21. bobo :

  A zis pe data de 4 mai, 2011

  mi-a spart um prieten parola si asi vrea sa i-o sparg si eu pe a lui

 22. Edd :

  A zis pe data de 6 mai, 2011

  Hai ca uni ma fac sa rad de nu mai potlaughing))))))) ma pricep de hackers de 10 ani….exista un program de spart parole YM si se numeste CiberCrom…..dar mai multe nu spun ca o sa fie ravagii ……..numai YM sparterolling on the floor) in caz ca vrei sati securizezi adresa de YM exista si pentru asta un program il face ca un scut proctector cu antivirusul pe care il ai in pcwinking…..

 23. ana :

  A zis pe data de 6 mai, 2011

  si eu vreau sa ma ajute cineva sa aflu o parola de mess, multumesc

 24. 3ToB0t@nyk :

  A zis pe data de 9 mai, 2011

  deci fratzilor exista f multe metode de a sparge dar nu pot sa va zik mai mult !!! bafta in continuare

 25. 3ToB0t@nyk :

  A zis pe data de 9 mai, 2011

  apropo era sa uit voi credeti k o firma k yahoooar lasa k tot noobul sa detina un asfel de program mai ganditiva dupa securitatea pe care o detin

 26. yulika :

  A zis pe data de 13 mai, 2011

  cine ma poate ajuta Sa ImI GaSeSc Un PrOgRaM De SpArT PaSwOrDs De MeSs???????

 27. alexandra :

  A zis pe data de 23 mai, 2011

  paul te rog frumos sa imi spui si mie de unde faci rost de programul ala iti dau si id meu te rog alexandra.stoichita

 28. Paul :

  A zis pe data de 24 mai, 2011

  Alexandra nam cum gandestete putin daca sar da asa de la unu la altul toti retardatii ar sparge parole Si e de dosar penal deci ala care foloseste e bazat nu foloseste oricine

 29. alexandra :

  A zis pe data de 24 mai, 2011

  bn paul

 30. Kripton :

  A zis pe data de 25 mai, 2011

  Programe de spart parole de yahoo nu exista winking

 31. Kripton :

  A zis pe data de 25 mai, 2011

  si in primu rand daca vreti sa aflati parole cu servere winking puteti

 32. ady XD :

  A zis pe data de 28 mai, 2011

  programul de spart parole exista ca unu mea spart mie parola cine zice ca nu exista sa se uita pe youtube winking

 33. ioana :

  A zis pe data de 30 mai, 2011

  As vrea sa va spun ca daca ati uitat o parola de la id`u vostru nhu are nimik se poate face ceva laughingputeti sa dati acolo jos la yahoo si scrieti ce ati scris si cand v-ati facut id`u daca nhu le mai stiti {datele} nhu mai puteti sa faceti id`u {nhu mai puteti intra pe el }. va multumesklaughingrolling on the floor

 34. ady XD :

  A zis pe data de 1 iunie, 2011

  ioana dar un id knd este spart de un program heck nu mai ai ce face poti sa dai tu unde vrei dak nu ai un program de spart parole yahoo poati sa sa te p….. pe iel de id sa sti asta

 35. Alexnadru :

  A zis pe data de 9 iunie, 2011

  Eu am o parola usuara de tot si ID-ul de mess il am de vreo 6-7 ani si tot nu la furat nimeni….asa k eu nu am dc sa imi fac grij,deci mia mai aflat parola de la mess dar pe alte site-uri.Si nu sior dat seama k aia e si parola de la mess si am peste 100 de prieteni care imi stiu ID-ul de la mess si exista hack de spart conturi sa sti.Daca o daca ai pati-o sa iti sparga cineva ID-ul de mess poti sa te caci pe el ID.Asa k daca nu sti mai bine taci,k eu am patit-o.

 36. 3t0b0t@nyK :

  A zis pe data de 12 iunie, 2011

  wa deci loome tot copilul se crede hacker cum se da mare Manu ala k e cel mai tare hacker, sa va zik ceva asta e o simpla iluzie a unui copil handikapat care vrea faima, wa vretzi hacker cautatzima.PS am uitat avetzi grija la ce programe descarkati cica de spart parolele la mess k is numai abureli alea lam3rilor printre care ma numar jii yo…pace voua!!!

 37. 3t0b0t@nyK :

  A zis pe data de 12 iunie, 2011

  deci fratzilor stiti ce nu inteleg de ce tot copilul de ala ********* se crede mare hacker ,nuj de ce dar se pare k aia care pretind k ai super hackeri sau cva de genul asta sa faca ceva kare sa ma impresioneze jii pe mn ,deci yo ma enervez jii imi pun ipu aici si sa vedetzi k astia niji cu ipu meu nu stiu cum sa ma frece pentruca is *********

 38. hacker3v1 :

  A zis pe data de 12 iunie, 2011

  salut all va anunt ca nu exista nici un hack de yahoo ….numai daca trm la victima un driver si el se prinde sil fraeriti Nici odata sa nu luati cv carei cu virusi pe mass dacai panan 950bk e hack ..va multumesc pt atentie

 39. madalina :

  A zis pe data de 22 iunie, 2011

  eu nu cred ca se poate sparge parole si nici nu este politicos dar in unele cazuri te face unii

 40. iuly :

  A zis pe data de 26 iunie, 2011

  cum dracu sa nu poti sparge am eu o droaie de programe…… cn pl mea la lasat pe fraieru al sa scrie ca nu poate sparge dal in pula mea vinit la tata ca va da ce vret,,,,,bineteles contra costtonguenegociem pe ms

 41. Cristina :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  In sfarsit un site care zice adevarul …
  Bun ..o sa va dovedesc ca tot ce a fost zis mai sus este adevarat big grin
  1: Ghicitul parolei: n-ai cum sa ghicesti o parola,oricat de simpla ar fi aceasta …daca te apuci de ghicit,din 3 incercari nu poti ..si yahoo messenger blocheaza contul pt 24 de ore daca parola nu a fost introdusa corect tongue …trebuie sa fi innascut sa citesti ganduri,sau poate sa fii insuti Nostradamus ..deci e cam imposibil…
  2: Primirea parolei: Cat de prost poti sa fii sa faci una ca asta? Adresa aia de mail la care trimiti parola e o facatura,un pustan de cartier se plictiseste intr-o zi ploioasa de vara. ,,Ehh,trimit parola si primesc parola” nu e chiar asa laughing) Chiar si eu pot sa-mi fac o adresa de mail si sa va zic sa trimiteti datele voastre personale,cum ar fi parola in cazul nostru,sa va promit ca va sparg parola ..si apoi ciuciu! v-ati luat teapa+ ca ati ramas si fara cont!
  3:Keylogger: ce mai e si asta? va zic eu ce-i big grin Un keylogger bun nu se gaseste gratis pe net ..si daca iei unul contracost,degeaba o faci …In momentul in care ii trimiti victimei keylogger-ul ..antivirusul acesteia imediat il detecteaza,oricat de slab ar fi …deci,keylogger-caz inchis big grin
  4:Fake Yahoo: despre asta n-am prea multe sa va zic ..este confirmat mai sus ..Nici un ,,fake yahoo” nu sparge o parola.Acest program este doar o interfata a messengerului care va pacaleste ..iti bagi id-ul si parola,iar in cateva secunde o afla cel care a facut programul …
  Concluzie: nu exista program/metode de spart/aflat parole happy Nu va mai pierdeti timpul degeaba,traiti-va viata la maxim!!
  V-am pupat si v-am lasat kiss

 42. :)) :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  rolling on the floor …nu merge teapa se blocheaza calculatoru laughing rolling on the floor

 43. andreea :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  ma este tare sa spargi parole dar knd vr sa intri pe id tre sa dai de mai multe ori si zici k este netu de vina

 44. iuly :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  santeti bata macar taceti din gura

 45. pompiliu :

  A zis pe data de 29 iunie, 2011

  voi spune ti ca nu se pot sparge parolele la yahoo, dar eu am patiti acu 2 zile, si prin yahoo mi au furat un cont pe un joc, credeti-ma ca am patit, si is tare nervos ca mi a fost schimbata parola la acel cont, si ca nesimtitu a mai intrat iarasi pe adresa mea si mi-a sters mesaje, chiar daca de 2 zile am schimbat parola de 2 ori,spuneti-mi voi ce pot sa fac?

 46. iuly :

  A zis pe data de 29 iunie, 2011

  formateaza pc fati alt id alt cont pe joc si ai scapta si nu mai lua de la alti mel img sau alte chesti tongue

 47. iuly :

  A zis pe data de 29 iunie, 2011

  formateaza pc fati alt id alt cont pe joc si ai scapta si nu mai lua de la alti mel img sau alte chesti

 48. R@ul :

  A zis pe data de 30 iunie, 2011

  bah mui eu vreau acel program

 49. utu :

  A zis pe data de 4 iulie, 2011

  caree are progamu sa mil dee si mie pplss

 50. iuly :

  A zis pe data de 5 iulie, 2011

  muie vb cu mata in cristosu mati ai inteles


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*