Primarul Timisoarei nu mai stie ce sa faca, astfel ca s-a apucat de cerut sfaturi, organizat sondaje, intalniri

Primarul Robu a inceput noul an cu un nou sondaj pe Facebook. Doreste intalniri, discutii cu tinerii din Timisoara pe marginea a ceea ce trebuie facut in orasul de pe Bega. Daca nu l-am cunoaste, am spune ca e un gest mare, insa lucrurile nu stau asa. Timisorenii s-au obisnuit cu primarul care accepta doar discutii care ii sustin ideile. Ca daca ai indraznit sa il contrazici, instant Politia Locala iti face vant, iar primarul te catalogheaza ca fiind un caz izolat de ,, dusman al Timisoarei ,, . Pai cum sa fii considerat un bun timisoarean daca nu iti plac palmierii, fantanile arteziene si alte investitii care rup buzunarele Timisoarei.

Primarul Robu in criza de idei ?

Posibil ca sondajul cu pricina sa fie pentru noi proiecte, o fi ramas primarul fara obiective de realizat ? Pai daca e asa lucrurile stau foarte simplu, adica orice timisorean ii poate da cateva sfaturi cu ce ar fi de facut in 2018. Ba chiar ar putea sa primeasca de ,, lucru,, pana in 2030.
E foarte simplu, strazi, parcari, centura. Ca doar nu poti fi oras European atunci cand tirurile trec prin mijlocul orasului. Iar toate trotuarele sunt ocupate de masini.

Sau poate domnul Robu vrea niste sfaturi personale ?

In acest caz lucrurile sunt mai complexe, dar pot fi rezolvate usor. Daca domnul primar s-ar comporta ca si restul lumii, am face un pas important. Adica ,, fraternite egalite liberte ,,…ca doar avem aceleasi drepturi. Fara trecut pe rosu la semafor, fara depasit coloana la semafor, fara mers pe liniile de tramvai. Ca doar toti suntem egali, si toti ne grabim undeva. Daca totusi orgoliul nu se lasa, si ne chinuie ,,vedeta,, din interiorul nostru, eu zic sa facem trecerea de la primarie la teatru. Si nu orice teatru, si in acest domeniu trebuie sa fii credibil. Dar la un teatru pentru copii in rolul Vrajitorului Merlin domnul primar sigur ar convinge. Si trebuie sa recunoastem ca l-ar prinde bine si rolul, nu ar fi pe langa, cum e in situatia actuala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.