Povestea completa

Daca stiti filmuletul de acum cateva zile in care un baiat tachinat la scoala se decide sa se apere puteti vedea mai jos reportajul complet despre el.

8 comments

  1. Super tare, asa ii trebuia lu piciu ala de se lua de Casey. Dai cu ei de pamant.. Mama ce l-a busit pe ala :))) nu stia incotro s-o ia. Mi-a placut asta.

  2. Macar el a avut puterea sa se apare, pe cand altii continua sa fie injositi chiar si la 30 de ani! ­čśë

  3. Violenta naste violenta; e valabil si la nivel macro, motiv pentru care o lume fara conflicte de tot felul (razboaie) va ramane doar o utopie…

  4. nu suport violenta eu….de ce neaparat trebuie sa apelam la violenta nu se poate doar sa ne comunicam??????neaparat cu bataie??foarte bine ca incearca sa se apere ­čśë

  5. Eu nu sunt de acord cu violenta. Nu suport sa vad copii maltratati si fara aparare. Foarte bine ca a avut curajul sa se apere si ca nu a avut teama. Asa ar trebui sa faca toti care trec prin asta. Poate se gaseste o solutie.

  6. Violenta sau ne-violenta. eu am luat lectii de arte martiale, multe lectii, si ajuta. dar nu sa te aperi ci sa eviti conflictul. Bineinteles. stii sa te aperi dar ca regula de baza ar fi sa eviti conflictul pe cat posibil. Cheers.

  7. Ce schema i-a facut grasu’ aluia :> Pun pariu ca wrestlerul lui preferat e Undertaker :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.