Phirea a pierdut bătălia de la Podul Ciu-ciurel :)

Jale mare printre absolvenții de 4 clase cu stagiul militar satisfăcut și cel puțin trei ani de studii la Sorbona-Rahova. Gabriella Phirea Van-Dele ot Bakao via Wolunterry a pierdut la o aruncatura de sârmă alegerile pentru Primaria Capitalei și trebuie să-și caute servici. Cum la partidul mamă locul e ocupat de infractorul Cho-Lak-Uu, rămâne să dea examen de admitere la Universitatea de Poopat Ân-Koor condusă chiar de Varanul-Șef. O emisiune, ceva, să înfiereze în limbaj proletar marxist-lemninist cum făcea pe vremuri maica Dannnaaaa Grekooo.

Surse din cadrtul Famigliei din Wolunterry ne spun că însuși Bulibașa Phlorin cel Reales s-a supărat rău pe baragladina venită de la Bakao cu o sârmă-n koor și că nu vrea să o mai primească pe domeniile cocalariale de sute de metri pătrați și i-a dat block la parcat merțanul în sufragerie. Că nu încape de calul lui Tchoabă.

Situația este tragică și în râdul celor 10.000 de angajați ai Primăriei, mai ales că 20.000 dintre ei sunt rude între ei și restul de 30.000 sunt cumetri de furăciune. Acești bieți nevoiași, care nu au o icră roșie să bage în gură după Moet trebuie să-și facă acum Samsonitele și Vuitoanele, să le încarce în portbagajele Porșeelor și benveelor și ce audi și merțane mai au ei prin bătătură și să plece la furat în alte părți. Că la Primăria Generală se dă acum test grilă la admitere. Cine nu îl trece, trece în spatele fileului de la 3 la 5 ani.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.