O nelămurire legată de orarul magazinelor

Am vrut să îmi fac un costum. Orar: 9-17. La alt magazin, de pantofi, acelaşi program. Şi din punctul meu nu are logică un astfel de program. Nu are logică un astfel de program când lucrezi cu publicul. Pentru că şi el (publicul) trebuie să meargă undeva la muncă pentru a putea plăti pentru ce vinzi tu în magazin. Şi de obicei cam tot în acelaşi interval merg şi restul oamenilor la muncă.

Iar când vezi că trebuie să îţi iei o zi liberă ca să îţi poţi cumpără o pereche de pantofi de la un anumit magazin te mai gândeşti dacă se merită atâta bătaie de cap.

Deci care e logica? Ţinem deschis când lumea e la servici ? Şi închidem când ei ar avea timp să treacă pe la noi ca să cumpere ceva.
Mi s-ar părea normal ca măcar într-o zi din saptămână să aibe alt orar. Spre exemplu miercurea să fie deschis între 12-20, în restul zilelor program standard. Cred că le-ar creşte semnificativ numărul de clienţi.

De aia e plin prin mall-uri, acolo programul e mult mai lung. Şi la orice oră te duci găseşti deschis pe la magazinele de unde ai chef să cumperi ceva.

2 comments

  1. De cate ori mi-am pus intrebarea asta….dar de cand majoritatea magazinelor s-au mutata in moll-uri nu mai vad o problema.
    Si acum bine, nu cred ca nu poti pleca o ora sa-ti cumperi o pereche de pantofi de la magazinul tau preferat.

  2. Nu, n-ai inteles. Magazinul are ca target antreprenori, care nu au program fix, se duc sa cumpere costume cand au ei chef 😛

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.