zambesc.com RSS Feed

O nelămurire legată de orarul magazinelor

Am vrut să îmi fac un costum. Orar: 9-17. La alt magazin, de pantofi, acelaşi program. Şi din punctul meu nu are logică un astfel de program. Nu are logică un astfel de program când lucrezi cu publicul. Pentru că şi el (publicul) trebuie să meargă undeva la muncă pentru a putea plăti pentru ce vinzi tu în magazin. Şi de obicei cam tot în acelaşi interval merg şi restul oamenilor la muncă.

Iar când vezi că trebuie să îţi iei o zi liberă ca să îţi poţi cumpără o pereche de pantofi de la un anumit magazin te mai gândeşti dacă se merită atâta bătaie de cap.

Deci care e logica? Ţinem deschis când lumea e la servici ? Şi închidem când ei ar avea timp să treacă pe la noi ca să cumpere ceva.
Mi s-ar părea normal ca măcar într-o zi din saptămână să aibe alt orar. Spre exemplu miercurea să fie deschis între 12-20, în restul zilelor program standard. Cred că le-ar creşte semnificativ numărul de clienţi.

De aia e plin prin mall-uri, acolo programul e mult mai lung. Şi la orice oră te duci găseşti deschis pe la magazinele de unde ai chef să cumperi ceva.

,
2 Comentarii
 1. HL :

  A zis pe data de 4 mai, 2011

  De cate ori mi-am pus intrebarea asta….dar de cand majoritatea magazinelor s-au mutata in moll-uri nu mai vad o problema.
  Si acum bine, nu cred ca nu poti pleca o ora sa-ti cumperi o pereche de pantofi de la magazinul tau preferat.

 2. Dan :

  A zis pe data de 4 mai, 2011

  Nu, n-ai inteles. Magazinul are ca target antreprenori, care nu au program fix, se duc sa cumpere costume cand au ei chef tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*