Noi o ducem foarte bine, ca in 1913

Daca ar fi sa intrebam un politician despre bunastarea romanilor, sigur raspunsul ar fi ca totul este foarte bine. Ne-au crescut salariile, pensiile, ba chiar si pib-ul a crescut, totul creste in tara asta. In realitate creste ceva dar nu e vorba de bunastare, ci datorii, preturi si facturi neachitate.

Analistii spun ca situatia economica actuala prin prisma cifrelor pe cap de locuitor este identica cu cea din 1913. Din punct de vedere economic noi suntem in 1913, adica cu o suta de ani in urma..Diferenta e ca atunci nu eram asa pretentiosi, aveam si oarece pofta de munca, azi lucrurile nu prea stau asa. In plus pe atunci nu se fura asa, astazi chiar daca am avea o superproductie, tot nu am face fata la cat se fura. Iar daca am tine cont de comparatia facuta de analisti, nu urmeaza o perioada foarte buna…Probabil ajungem din nou la comunisti si tot asa, ciclul se repeta.

Cred totusi ca sub dictatura functionam ceva mai bine. E una sa subventionam o familie, si alta cateva mii de familii cum e in democratie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.