Muzeul Consumatorului Comunist

Un muzeu privat la Timisoara si nu e vorba de picturi adunate de vreun ministru, ci pur si simplu obiecte de pe vremea Epocii de Aur

Mobilier, sapun, bibelouri, jucarii, ziare, reviste, celebrele sticle de lapte, toate reunite intr-o prezentarea autentica. Practic muzeul se vrea un pas intr-o alta dimensiune, vizitatorii vor intra intr-un spatiu complet utilat si functional. Va fi un muzeu interactiv, se va asculta muzica, citi presa vremii sau copiii se vor putea juca cu jucarii din perioada comunista.

Muzeul Consumatorului Comunist va functiona pe strada Szekely Laszlo nr.1 Timisoara. Momentan inca se aduna materiale, oricine poate dona obiecte si astfel va ramane in analele primului muzeu de gen din Romania. Personal ma gandesc sa incerc sa vin cu piesa cea mai importanta din perioada comunista, as incerca sa il momesc pe Iliescu sa vina exponat permanent. Inca nu stiu ce l-ar face sa accepte, poate un nou mandat, sau o noua mineriada. Sau poate ar fi suficient sa fie numit presedinte pe spatiul muzeului.

pionerul ponta

Alaturi de el ar putea fi si Ponta echipat corespunzator in echipament de pioner. Iar la intrare doi mineri pentru a asigura linistea si ordinea pentru o dezvoltare multilaterala pe calea socialismului si a prosperitatii intregului popor. Evident un colt ar trebui rezervat pentru Vadim Tudor, acest izvor, pardon casacada nesecata de ode inchinate conducatorului iubit.

Asteptam deschiderea Muzeului Consumatorului Comunist. Ura, ura.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.