Moartea caprioarei

Nu este vorba de literatura, ci chiar se intampla in zilele noastre sa moara caprioare din cauza rautatii, inconstientei si cruzimii unora dintre noi. Dupa ce am poluat padurile, apele, cu plasticuri si alte mizerii, mai nou niste indivzi au otravit locurile in care salasluiesc caprioarele din imprejurimea orasului Arad. Pana in prezent au murit peste 100 de caprioare in chinuri…De ce ??? Probabil unii vor spune ca e vorba de agricultori care isi protejeaza investitia, insa si pana acum existau agricultori, chiar mult mai multi, dar asa ceva nu s-a mai intamplat.

Pana la urma ar trebui sa facem un pas inapoi si sa reinfiintam acele locuri publice in care pe vremuri erau pedepsiti cei care greseau. Undeva in piata sa existe un stalp, sau mai multi unde sa fie legat cel care a gresit si biciuit. Ar trebui sa existe si un tabel cu pedepse, ceva in genul :

– Ai scuipat pe jos = 5 bice pe spinare.
– Indisciplinat in trafic = 20 bice pe spinare.
– Ai inselat = 50 de bice pe spinare.
– Ai furat = 100 bice pe spinare
– Ai omorat o caprioara = 500 bice pe spinare

Daca facem un calcul individul, sau indivizii din zona Arad ar trebui sa incaseze pentru cele 100 de caprioare minim 50 000 de lovituri de bice…. Poate asa ne mai revenim ….

4 comments

  1. Mda…pacat de saracele vietati! N-o sa pot niciodata sa inteleg oamenii astia…sa inteleg cum le functioneaza lor cerebelul! Din ce in ce lumea e mai rea si mai inumana….trist

  2. Ce oameni, doar natura ne-a mai ramas, dar unii o distrug si pe aceasta, cred ca pedeapsa cu biciul nu ar fi suficienta.

  3. pff si voi cu pedepsele astea..dac nu furam nu mancam:P…una la mana ,,,ce preferi sa vuri si sa mananci sau sa mori de foame?bn la mn nui cazul da uni asa gandesc…si dac esti sarac si vezi ca unu are mai mult normal ca ai vrea sa ai si tu asa ca mai bn furi de la el decat sa cumperi:P…..si el dac e bogat dc nu da la saraci….si faza cu rautatea…toti suntem rai pt ca Dumnezeu ne-a facut si sistem nervos…oare pt ce?sa stam calm..??nu cred ..ci pt ca sa ne enervam uni pe alti…;):))nuj ce vb da ..ma aflu si io in treaba…hai mai omu mai greseste da cu natura ce dq aveti?ce vau facut bietele animale? loavar dq de bombalai ,tampiti ,prosti…una nu iti ajungea pt gratar?:))

  4. tedy @

    Cred ca nu ai citit articolul pana la capat, nu e vorba de braconaj pentru a face rost de mancare, ci de niste rauvoitori care au otravit in final 204 caprioare din zona Arad.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.