MLM cu imobiliare

Pentru cine nu stie, un MLM e o retea de fraieri si pentru fraieri.
Totul incepe simplu: tu esti fraierit sa intri intr-o anumita retea. Evident, contra unei sume de bani.
Cu promisiunea ca vei face foarte multi bani. Dar extrem de multi bani.
E, dupa ce intri acolo descoperi si cum poti sa faci bani. Gasind la randul tau alti fraieri pe care sa ii aduci in retea, si de la care sa iei „taxa de inscriere pentru aceasta oportunitate unica”.

Si cum astia cu MLM-urile se extind peste tot, cu scopul de a gasi cat mai muti fraieri, au aparut si in domeniul imobiliarelor.

Stimate dezvoltator web,

Compania BLUEHOUSE este lider in tranzactii imobiliare internationale si promoveaza proprietati imobiliare din Romania, fie de la persoane private cat si de la agentiile imobiliare sau dezvoltatorii imobiliari din Romania.
Scopul si strategia noastra este sa aducem un concept nou pe piata imobiliara romaneasca. In contestul crizei actuale din Romania este imperios necesar sa cautam noi piete pentru vanzarea proprietatilor imobiliare din Romania.
Suntem interesati sa colaboram cu dv. pt realizarea unui site in care vor fi prezentate ofertele imobiliare provenite de la persoane private, dar si de la agentii imobiliare sau dezvoltatorii imobiliari, cu scopul de a le promova in reteaua imobiliara internationala. Precizam ca BLUEHOUSE face parte dintr-un network imobiliar cu peste 248.000 de parteneri in toata lumea.
Va propunem un parteneriat intre companiile noastre cu scopul de a promova si lansa afacerea atat prin realizarea unui site dar si prin implementarea si promovarea lui catre persoane private, agentii imobiliare sau dezvoltatori imobiliari.

Va solicitam colaborarea intre companiile noastre, pentru realizarea site-ului si promovarea on line a afacerii in sistem de parteneriat, cu impartirea profitului din realizarile fascturatului site-ului. Nu suntem interesati sa cumparam un site un site sau sa platim o simpla prestatie de realizare, intentia noastra este obtinem profit garantat.

VITRINA IMOBILIARE este singura portal din Romania care efectueaza promovarea directa fara comision pentru vanzarea proprietatilor printr-un sistem nou si eficient prin intermediul a peste 248.000 de parteneri din strainatate. Dispunem de o baza de date de peste 400.000 de proprietari din Romania ce doresc sa vanda si pot fi promovati prin intermediul site-ului.

Va prezentam mai jos modelul de site cu pachetele de promovare pentru persoanele private, agentii imobiliare sau dezvoltatorii imobiliari din Romania, pt a evalua care este dimensiunea afacerii.

http://www.vitrinaimobiliare.ea29.com/

Cu stima si consideratie,

Administratia
SC BLUEHOUSE IMMOBILIARE SRL

Deci daca te plictisesti acasa poti sa iti iei teapa foarte usor, inscriindu-te in acest program *way(astia se cheama Edenway). Si nici nu te costa mult, preturile incept de la 139 lei(pentru 60 de zile).

Spuneti NU la orice tip de MLM.

5 comments

  1. Sunt consternat cand vad astfel de comentarii!! Am o intrebare pentru tine..autorule, pt ca oricum stiu ca nu vei publica acest comment. Cine iti da tie dreptul de a judeca oamenii? Cine iti mai da dreptul de a jigni in asa maniera -facand fraieri-niste oameni care muncesc ca sa obtina ceva, au o motivatie, un tel,spre deosebire de cei din tagma ” Zambeste..maine va fi mai rau!”..Doar din acest mic amanunt, la vedere pentru unii, ascuns sau chiar invizibil pt altii, imi pot da seama cum gandesti.Ti-ai afisat neputinta pe aceasta pagina. Jalnic domnule..si mai rau e ca nici macar nu constientizezi asta, pta ca de stiut, probabil ca stii. Exista 2 categorii de oameni, si chiar nu e text de marketing ce vreau sa spun, e pura realitate: oamenii care fac ceva si oamenii care din neputinta dau sfaturi celor din prima categorie, cand de fapt ei nu sunt in stare de a lua macar o decizie. Dar au impresia ca ei stiu mai bine, restul sunt ” niste fraieri”, restul facand bani in timpul in care tu zambesti intr-un club tragand dintr-un pai si asteptand probabil ziua de maine.Atotstiutorul traditional.. ganditorul profund..analitic..LoL! Inca ceva: MLM= multi level marketing =vanzare (produs, idee, servicii, orice! de la om la om, prin viu grai=recrutare activa sau pasiva).Si daca pana acum nu ati reusit sa realizati , oameni buni,va reamintesc ca MLM exista de cand lumea, MLM este religia, MLM este sportul, MLM il faci si tu in fiecare zi cand cumperi un biscuite si=i spui vecinului cat e de bun. DOAR CA nu esti platit pt asta! e nevoie de oameni ca tine pt a ramane in continuare in criza asta! Succes tie…autorule! Ai nevoie! PS: Zambeste azi!…Maine cu siguranta va fi mai rau! Si nu uita sa te feresti de oameni ca mine!!! :)))))

  2. Eu cred ca sunt MLM uri profesioniste unde toata lumea castiga si mai sunt si oameni bine intentionati si bine educati care aplica in mod corect un MLM corect.dar sunt si alte cazuri de fraiereala ,dar asta nu vine din conceptul gresit de MLM.E ca si cum ai spune ca daca supa a fost gretoasa la un restaurant,toate restaurantele ar trebui sa fie interzise.Eu zic ca si pro-MLM-istii si anti-MLM-istii ar trebui sa studieze mai mult sa vina cu mai multe argumente si cu mai putina fandoseala sau dorintza de a o face pe judecatorii sau pe desteptii.Astept o dezbatere fair play pe aceasta tema

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.