zambesc.com RSS Feed

Mi-au raspuns de la Carrefour

Acum cateva zile aveam o nelamurire legata de caruciorul de cumparaturi de la Carrefour. Si anume, de ce trebuie sa platesti (chiar daca apoi iti poti recupera banii) pentru el.
Prompt, mi-au raspuns la emailul scris si trimis la relatii clienti.

Se pare ca politica lor referitoare la carucioare a fost conceputa pentru a veni in ajutorul clientului. Si anume, acesta sa gaseasca intr-un loc fix, in orice moment, un carucior.
Si m-au asigurat ca vor transmite problema mea catre conducerea magazinelor pentru a o analiza si pentru a suplimenta monedele de plastic.

P.S. are idee cineva unde se gasesc acele „monede de plastic” ?

, ,
13 Comentarii
 1. Adrian :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  De obicei acele fise se gasesc la biroul de informatii

 2. BogdanRa :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  La Informatii.

 3. Cata :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  Buna,

  Postul tau mi-a adus aminte de un altul cu subiect oarecum similar:
  https://in-cult.ro/2009/11/04/bun-simt-si-50-de-bani/.
  PS: In postul de mai sus, subiectul e abordat dintr-un unghi extrem de coleric, nu sunt de acord cu asta, dar ideea este buna. Simplul bun simt civic de care ducem cu totii lipsa.happy

 4. Kenny :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  Eu am primit în timpul campaniei electorale un breloc de la PSD foarte util. Pe lângă forma interesantă, are în mijloc o fisă de aia din plastic pentru cărucioare.

  Logic, primul lucru care l-am făcut a fost să şterg sigla şi textul ce apărea pe breloc. tongue

 5. Horia :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  “monede de plastic” folosesc de la Hornbach….sunt compatibile cu toate carucioarele …cele care inca le mai poti impinge ..Carfour ..Metro nu se omoara sa le repara..si mai trb sa pui mina in magazin pe un cleste..sau patent in magazin sa mai stringi o piulita….o roata…

 6. Aura :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  la biroul de informatii se gasesc fisele .. doar k sunt asa interesati oamenii de ele k decat sa dea 50 de bani pe un plastic pt carucior prefera sa schimbe ceva in monezi pe care sa le foloseasca. Iar de schimbat banii la biroul de informatii nu sunt probleme nici cand te duci cu o hartie de 500…. sau cel putin nu mi s-a intamplat sa nu-mi schimbe.

  Voua vi s-a intamplat sa nu aiba marunt fetele de la informatii?

 7. Bogdan :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  da la biroul de informatii sau daca cunosti pe cineva de acolo pot ei sa-ti faca rost mama lucreaza acolo si mi-a facut rost de un breloc care e suport pentru fisa din aia

 8. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  Aura, eu recunosc, nu am fost niciodata acolo sa intreb de marunt.

 9. alex :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  apropo de carrefour nush unde poti gasi acele fise, dar la kaufland constanta le gasesti langa la fastfood`ul unde are mici happy

 10. cartusro :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  poti sa incerci cu o cheie…partea rotunda intra la fix in carucior si oricine are o cheie la el

 11. Stefan :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2010

  He he…de monedele de plastic nu am auzit…stiu doar de fisele de 50 de bani!

 12. Larisa :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2010

  Monedele de plastic se cumpara de la biroul Informatii.

 13. Bogdan :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2010

  Sa va spun… in caz ca nu stiati… care este rolul acelor fise… fara de care nu poti pleca cu un singur carucior la cumparaturi.

  Ele au fost introduse pentru ca omul sa aiba constiinta sa duca caruciorul la loc. Pana sase aplice aceasta metoda… carucioarele stateau aruncate prin toata parcarea. Cum se intampla la Metro.

  Pana sa se deschida Carrefour, Real, Kaufland etc… in Sibiu era XXL (acum Penny Market XXL). Carucioarele nu erau cu fisa… si toti le lasau prin parcare. Ba mai mult, copiii se plimbau cu carucioarele prin parcare… loveau masinile… puteau sa fie si furate… nu interesa pe nimeni.

  De cand sunt cu fisa nu vezi asa ceva. Dovada ca romanul tine la fisa lui. Fie ea de 50 de bani, fisa de plastic, parte a unui breloc sau cheia de la birou (ori de acasa). Nu pleaca fara ea. Si uite-asa avem locuri de parcare!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*