Metode de protest

De ceva timp sa faci un protest e ceva la moda, adica e o problema daca nu faci acest lucru, nu esti in pas cu moda, ce mai esti depasit. Nu intru in amanunte cu referire la motivele protestelor ci as vrea sa le aduc la cunostinta protestatrilor ca exista si alte metode de protest decat cele practicate pe la noi, adica galagie, ceva imbranceli si uneori dansul pinguinului. De exemplu cateva studente de prin vecini, adica de pe la unguri, au protestat impotriva unor reguli vestimentare venind la cursuri in pielea goala..asta da protest, daca as decide eu lucrurile la universitatea din Ungaria, probabil le-as tine non stop in protest. Deci asteptam si noi proteste, protestatari in pielea goala, poate asa vor fi si ceva rezolvari ca urmare a protestelor.

Sunt sigur ca nu ar rezista niciun guvern sa priveasca pensionari in pielea goala care cer pensii..imediat li s-ar da tot ce vor. Important e sa fie anuntate aceste proteste din timp, nu de alta, dar dupa un protest nud al pensionarilor sau al minerilor de la Rosia Montana, s-ar putea ca multi dintre noi sa nu mai aibe pofta de mancare vreo cateva saptamani.

Dar nu m-as supara sa fiu prezent la un protest nud al studentelor, balerinelor de la opera, a stuardeselor..:)… ba mai mult cred ca ar fi super interesant..sunt sigur ca ar fi foarte interesant, educativ ­čśÇ , si mai sunt sigur ca multi ar plati sa fie in preajma unui astfel de eveniment…ar creste numarul turistilor…ce Carnaval de la Rio….protestele din Romania ar fi pe toate canalele tv ale lumii.

Deci pe cand faceti proateste domnisoarelor si doamnelor?…. nu de alta dar imi iau concediu ­čśÇ in perioada respectiva ca sa nu cumva sa ratez ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.