Meseria de dentist nu prea are viitor

In ziua de astazi la orice cabinet stomatologic te-ai programa trebuie sa astepti, iar uneori ai nevoie de programare si cu doua trei saptamani inainte. Se pare ca in viitor lucrurile se vor schimba. Si asta deoarece specialisii anunta descoperirea unui medicament minune. Este vorba de un medicament care va repara dintii. Adica nu vor mai exista pombe, dintele se va repara singur. Iar cum plombele sunt peste 50% din ceea ce presteaza astazi dentistii, eu zic ca aceasta ocupatie va cam ramane fara clienti.

Descoperirea nu e doar o poveste, se pare ca totul este in linie dreapta iar in curand vom avea pe piata medicamentul. Acesta se numeste Tideglusib si stimuleaza celulele stem din pulpa dintelui si astfel se poroduce dentina noua. O mare descoperire pana la urma, daca produsul va intra pe piata va face ravagii, atat pozitive cat si ,,negative”. Practic problemele cu dintii vor disparea intr-o proportie foarte mare, insa si furnizorii de medicamente si alte accesorii pentru zona dentara vor avea de suferit.

Asteptam si alte astfel de medicamente. De exemplu ar fi util un medicament care sa stimuleze cresterea unei maini. O a treia mana de fapt, sunt sigur ca mai toti politicienii si-ar dori inca o mana. Le-ar fi de mare ajutor la furat, caci cu doua maini nu mai razbesc :).

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.