Lidl vinde apa cu microbi

Probabil apa plata nu e singurul produs care nu corespunde din punct de vedere al compozitiei, insa cei de la Lidl Romania au o” scuza”: s-au concentrat mai mult pe promovare….ne-au innebunit cu reclamele lor stupide si fara sens. Astfel ca erau mult prea preocupati sa ne abureasa sa cumparam tot ceea ce expuneau ei la taraba, nu conta ca produsele sunt infestate…romanii cumpara ca nise zombii…..ce conteaza ca produsul are microbi, inseamna ca are ceva in plus, adica bonus…La 2 litri de apa primiti bonus sase familii de microbi.

Ce m-a mirat foarte tare a fost interviul dat de o reprezentanta de la Protectia Consumatorului Botosani sau Directia de Sanatate, nu stiu exact de unde era domnita in cauza. Aceasta ne-a asigurat ca totul e in regula, apa cu microbi a fost depistata si distrusa, neutralizata. Imi si inchipui ca au luat apa cu microbi si au rasturnat totul intr-o apa mai mare sa se inece microbii. Sau poate au dat foc la apa sa arda microbii. Curios e faptul cum de s-au trezit sa faca analize, ce se intampla cu oamenii care au baut apa infestata, vor fi despagubiti?

Pana la urma puteau sa isi procure apa mai buna din orice fantana sau chiar dintr-un sant. Pe viitor va trebui sa mergem la cumparaturi cu o trusa care sa ne ajute in depistarea microbilor, altfel ne mai trezim ca in loc de apa la sticla am cumparat un acvariu plin cu vietati.

4 comments

  1. Ce nesimtiti, si ne sufoca cu reclamele si la radio mereu „la lidl sunt merle 2lei si 15 bani si bonus primesti un kg de viermi la mere” asa ar trebui sa sune reclamele la ei.

  2. Mai , ce sa zic , nu am intrat la astia din cauza ca nu eram client magazin „Plus „(la noi la Iasi sau inlocuit unii pe altii , au preluat , habar nu am ). Cert e ca nu am fost si nici nu ma duceam , indiferent de apa lor , dar de platit ceva despagubiri sau amenzi de sa i usture tot m-as bucura , ca si asa fac destui bani pe produse cam naspa.

  3. Si cate chestii se mai intampla si nu-s descoperite … cele mai infricosatoare imagini sunt cele in care oamenii spalau carnea si o puneau iar pe galantar. absolut gretos. ­čÖü

  4. Cum de mai este deschis acest magazin daca vinde produse contaminate cu diferiti microbi. Si cine stie cate nu au fost descoperite..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.