La Timisoara Petrom are o statie de carburant pe trotuar

In ultimii ani trotuarul a luat alta destinatie, decat cea pentru care a fost construit. Incetul, cu incetul trotuarele s-au transformat in parcari, ba chiar si sosele pe care circula nestingherite masinile. La Timisoara lucrurile sunt si mai ,, evoluate”, avem o statie Petrom care a inghitit cu totul trotuarul. Practic trotuarul nu exista, desi locatia e intr-o mica intersectie, unde e vital ca pietonii sa aiba zona lor de siguranta.

In realitate dupa cum se vede si in poza de mai sus, trotuarul nu exista, prioritate au masinile. Pietonii ajung pana intr-un punct dupa care ar trebui sa isi ia zborul. Cum insa nu e vorba de un film cu Harry Potter, in fiecare zi copii sau mame cu carucioare fac slalom printre masinile clientilor de la statia Petrom.

Ce-i drept statia nu e una recent construita, autorizatia e una mai veche. Dar sunt sigur ca nu este in regula, iar problema ar trebui rezolvata. Ca maturi zburatoare inca nu avem in comert si oricum am lua-o trebuie sa mergem si pe jos. Iar trotuarele parca nu erau locuri private , ci zone publice care se supun unor reguli bine creionate. Sau legea e o optiune pentru unii si o ultra obligatie pentru altii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.