Cat zahar contine Nutella ?

Nu sunt genul care sa stea cu ochii la toate etichetele produselor. De foarte multe ori merg pe ,, mana” celorlati din jurul meu. Nu m-a interesat niciodata ce contine celebrul maglavais Nutella. Ca doar il vedem in toate filmele intins pe diverse atat dimineata cat si seara. Adica nu e nimieni care sa refuze ceva ce are in contiunut Nutella.

Astazi rasfoind netul am dat peste un articol care anunta ca celebra Nutella si-a schimbat reteta. De la 55,9% zahar au urcat la 56,3% zahar, am ramas paf….Sanatate curata, Nutella inseamna peste 50% zahar.

Pe viitor in cazul in care nu gasiti Nutella in magazin eu zic sa luati zahar, e mai ieftin si are acelasi efect. Pana la urma Coca Cola e un produs ,, bio” fata de celebra Nutella savurata de toate cucoanele care stau jumatate de zi in salile de fitness, iar la final manca cu lingura din borcanul cu Nutella.

In concluzie daca tineti la sanatate, meregeti pe un gem de prune sau un magiun. Evident dintr-o sursa cat decat verificata ca astea de prin comert pot contine mai mult zahar decat a consumat Stefan Cel Mare in toata viata lui.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.