La Cluj calatorii din mijloacele de transport risca amenzi daca sunt murdari

Daca ai omis sa faci dus, sau ai uitat sa iti schimbi hainele in ultima saptamana. E foarte posibil sa iei amenda, daca folosesti mijloacele de transport in comun. Din pacate nu se intampla in toata tara, momentan regula a intrat in vigoare doar la Cluj. Sunt curios daca se va si aplica. In ce priveste ,, clienti” de amendat sigur se vor gasi. De cele mai multe ori cei care polueaza, nu au nici bilet si fac si taraboi…In concluzie amenda pentru miros corporal si haine murdare, ar fi unul din puncte de pe lunga lista cu probleme.

Cei drept de ceva ani nu am mai mers cu mijloacele de transport in comun. Dar pe vremuri chiar si cei care imparteau amenzi aveau oarece probleme cu poluarea. O fi fost criza de spaun atunci. Sau la fel e si acum ? Atunci se vor putea amenda controlori intre ei. Prin rotatie, prioritate la amendat au consumatori de fasole cu ciolan.

One comment

  1. Ar fi o chestie sa vezi ca si in Romania se intampla asa ceva…E o chestie fantastica, insa ca multe altele nu o sa fie pusa in aplicatie…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.