zambesc.com RSS Feed

La analize

Din anumite motive obiective, cum ar fi locuitul impreuna cu o alta persoana, am fost ieri sa imi fac cateva analize medicale. La sange.
Eu stiam ca sunt sanatos, dar totusi, o confirmare oficiala nu strica.
Asa ca, la prima ora, m-am prezentat la Synevo.

Partea buna e ca nu era asa lume si imediat am trecut pe scaun.
Partea proasta e ca, dupa recoltarea sangelui, mi s-a facut putin rau. Lucru pe care il asteptam de altfel pentru ca in general nu ma impac asa bine cu analizele.

La capitolul eficienta, s-au miscat repede cu analizele. Pentru ca aseara am si primit SMS cum ca analizele mele sunt gata.

,
3 Comentarii
 1. Sunt perfect sanatos | Zambesc :

  A zis pe data de 21 aprilie, 2010

  […] de Andrei Dutu in data de 21 Aprilie, 2010 Eu stiam asta dar totusi, pana am primit rezultatul analizelor, aveam un gram de emotii. Dar acum, e […]

 2. Ceapros :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2010

  e bine sa-ti faci regulat analizele, nu se stie de pe unde mai iei vreo boala,la cat de superficiali sunt unii doctori la capitolul sterilizat

 3. camy :

  A zis pe data de 22 aprilie, 2010

  felicitari ! happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*