Invitatie perfecta

Nu va ganditi la o invitatie la dans, sau de alta natura. Pana la urma acest banal punct de pe ordinea de zi a unui eveniment este extrem de important. Daca pe vremuri oamenii erau instiintati de un anume eveniment prin viu grai, astazi avem invitatii care vin in scris pe diverse suporturi. In marea lor majoritate sunt tiparite pe hartie, conteaza insa si natura evenimentului. Personal am primit invitatie la nunta mai iesita din comun care consta intr-o sticla de vin, textul era evident pe eticheta.

Exista multe posibilitati in zilele noastre, in opinia mea cred eu ca este foarte important sa fie totul potrivit, orice exagerare poate strica. De exemplu cand vine vorba de invitatii pentru botez poza micutului, mi se pare o varianta foarte potrivita. Multa lume pastreaza la loc de cinste invitatia. Cand vine insa vorba de invitatii pentru nunta, nu prea as merge pe varianta cu poza mirilor. Eventual ceva intr-o culoare, un fundal, am vazut invitatii cu poza mirilor in policromie, poze care nu prea erau reusite.

Eu stiu ca fiecare dintre noi se considera frumos, frumoasa..dar uneori putem strica invitatia cu poza noastra. Adica e posibil sa fie confundata invitatia cu eticheta pe care o gasim lipita pe conservele cu mancare pentru caini. Sau mai complicat invitatul poate sa inteleaga din invitatie ca este invitat la Muppets Show. Conteaza sa alegem ceva potrivit nu neaparat ceva scump, ceva care sa ne reprezinte.

,, Rasfoind ” netul dupa invitatii nunta, am gasit modele destul de ok, unele chiar foarte dragute. Mai ramane sa ajungeti la acest capitol, adica nunta si evident botez dupa. Modelul cu botez inainte de nunta sau in acelasi timp cu nunta nu prea e ok. Sincer nu am primit inca o invitate care sa anunte doua evenimente, adica botez si nunta. Se poarta, mai ales in lumea mondena dar cu toate astea nu e de urmat.

Ce ar fi daca de maine s-ar cupla alte evenimente importante din viata, o inmormantare cu stiu eu ce chef…

4 comments

  1. cea mai haioasa invitatie de nunta era cu mirii desenati gen desen animat…cum sunt ei la nunta, iar pe spate erau desenati in haine dinastea tropics gen, ca plecau in Dubai, foarte haioasa.

  2. Chiar asa, Andrei! :))
    Nici mie nu imi plac invitatiile cu poza mirilor, dar mi-au placut cele ale lui Cabral si Andreei, au fost faine si originale! ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.